Latest News

Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2021

Οι μετακλητοί του Μητσοτάκη ξεπέρασαν για πρώτη φορά το φράγμα των 3.000


 Τους 3.024 φτάνουν πλέον οι μετακλητοί της κυβέρνησης Μητσοτάκη, ξεπερνώντας έτσι για πρώτη φορά το φράγμα... των 3.000.

 «Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της Απογραφής, ο αριθμός των μετακλητών του Δημοσίου Τομέα, ανήρθε  το Δεκέμβριο 2020 σε 3.024, καταρρίπτοντας για πρώτη φορά στα χρονικά, το φράγμα των 3.000», τονίζει σε ανακοίνωσή του ο τομεάρχης Εσωτερικών της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Κώστας Ζαχαριάδης. 

Ο κ. Ζαχαριάδης, σημειώνει ότι «η κυβέρνηση των «αρίστων» του κ. Μητσοτάκη.

Αυξάνει διαρκώς τους μετακλητούς 

Αύξησε τις αποδοχές τους έως και 70%

Περιόρισε στο ελάχιστο τις προϋποθέσεις διορισμού. Πλέον όλοι οι μετακλητοί (ακόμη και οι Διευθυντές των γραφείων των Υπουργών) μπορούν να διορίζονται με μόνη προϋπόθεση την κατοχή απολυτηρίου Λυκείου.

Τοποθετεί διαρκώς μετακλητούς σε θέσεις μονίμων δημοσίων υπαλλήλων, παρακάμπτοντας το ΑΣΕΠ.

Η απάντηση της κυβέρνησης για όλα αυτά, σύμφωνα με τον κ. Ζαχαριάδη, είναι ότι ο κ. Βορίδης, για την τρομακτική αύξηση του αριθμού και του κόστους των μετακλητών, υποστηρίζει ότι ευθύνεται η αυτοδιοίκηση. Την ίδια στιγμή; συμπληρώνει ο κ. Ζαχαριάδης

Η πραγματική οικονομία στενάζει.

Εκατοντάδες επιχειρήσεις βάζουν λουκέτο.

Χιλιάδες  συμπολίτες μας βρίσκονται αντιμέτωποι με τον κίνδυνο της ανεργίας.

Η κυβέρνηση αρνείται να προσλάβει μόνιμους γιατρούς και καθηγητές. 

«Πλέον οι μάσκες έπεσαν. Το μόνο που ενδιαφέρει την κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη είναι η τακτοποίηση των δικών τους παιδιών και η εγκαθίδρυση ενός σκληρού κομματικού κράτους», καταλήγει στην ανακοίνωσή του ο Κ. Ζαχαριάδης.