Latest News

Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2021

Αντέλ: Τα βρήκε με τον πρώην σύζυγό της για την τεράστια περιουσία


 

Προς το τέλος του φαίνεται ότι βαδίζει το διαζύγιο της διάσημης τραγουδίστριας Αντέλ και του πρώην συζύγου της Σάιμον Κονέτσκι, με τον οποίο χώρισε το 2019, μετά από οκτώ χρόνια συμβίωσης ...

και γάμου.
 
Η Αντέλ, που με τον Κονέτσκι έχει ένα γιο 8 χρονών, τον Άντζελο Άντκινς, έκανε αίτηση διαζυγίου στο Λος Άντζελες τον Σεπτέμβριο του 2019 και κάποιες αποφάσεις αναμένονταν στις 15 Ιανουαρίου.
 
Στο επίκεντρο των αποφάσεων φαίνεται ότι βρίσκεται η περιουσία ύψους 140 εκατ. λιρών της τραγουδίστριας, εκ των οποίων τα 34,7 εκατ. αφορούν σε ακίνητα.
 
Ο Σάιμον Κονέτσκι, ο οποίος έχει σπουδάσει στο Ήτον, είναι επιχειρηματίας στον χώρο της φιλανθρωπίας και εκτιμάται ότι έχει περιουσιακά στοιχεία που φθάνουν τα δύο εκατομμύρια λίρες.
 
Ένα δεύτερο ζητήμα φαίνεται ότι αφορά το παιδί του ζευγαριού, καθώς οι πληροφορίες τους θέλουν να ζητούν και οι δύο συνεπιμέλεια.
 
Δικαστήριο του Λος Άντζελες έκρινε ότι το αποτέλεσμα του διακανονισμού θα παραμείνει μυστικό, ωστόσο, το ζευγάρι θα πρέπει να αναμείνει λίγο ακόμα, μέχρι οι αποφάσεις να υπογραφούν από τον δικαστή.