Latest News

Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2020

Σοκ στα Ταμπούρια του Πειραιά: Άνδρας κρεμάστηκε στη μέση του δρόμου! (ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ)


Σκηνές σοκ εκτυλίχθηκαν πριν από λίγο στα Ταμπούρια... του Πειραιά.

Δεν μπορούσαν να πιστέψουν στα μάτια τους όσοι έτυχε να περνούν από την οδό Σπάρτης κοντά πρώην στάση "Παναγιωτάκου" στα Ταμπούρια,.όταν περαστικοί αντίκρισαν έναν άνδρα να είναι κρεμασμένος στη μέση του δρόμου.
Το τραγικό περιστατικό σημειώθηκε σε πολυσύχναστο σημείο καθώς βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από περίπτερο, φαρμακείο, ταβέρνα και γνωστό ζαχαροπλαστείο της περιοχής.

Το κέντρο της Άμεσης Δράσης ειδοποιήθηκε γύρω στις 8 το βράδυ κι όταν οι αστυνομικοί του τοπικού τμήματος πήγαν στην συμβολή των οδών Σπάρτης και Αγίου Όρους βρέθηκαν μπροστά στο άψυχο σώμα ενός άνδρα που ακόμη κρεμόταν από ένα δέντρο του πάρκου. Κοντά του υπήρχε δυο σακούλες, η μία από σούπερ μάρκετ κι η άλλη από φαρμακείο της Αθήνας με φάρμακα και φυσιολογικούς ορούς και από τα στοιχεία που άντλησαν από αυτές άρχισαν να αναζητούν την ταυτότητά του. 

Περαστικοί ιδοποίησαν το ΕΚΑΒ για να διακομιστεί σε νοσοκομείο, προκειμένου να διενεργηθεί η προβλεπόμενη νεκροψία και νεκροτομή. Το ασθενοφόρο όμως -αφού το περιστατικό δεν ήταν επείγον- άργησε να φτάσει με αποτέλεσμα, όπως καταγγέλθηκε να εκτυλιχθούν σκηνές που συγκλόνισαν τους κατοίκους της γειτονιάς που είχαν την ατυχία να τις παρακολούθησαν.


Έπειτα από έρευνες οι αστυνομικοί διαπιστώθηκε ότι επρόκειτο για αυτοχειρία και τα κίνητρά της ερευνώντο ως και τώρα. Ο άνδρας που προχώρησε στο απονενοημένο διάβημα, ήταν ένας 37χρονος μετανάστης από τη Γεωργία και αναζητούνταν ομοεθνής του και άτομα που τον γνώριζαν...