Latest News

Σάββατο 14 Νοεμβρίου 2020

Τραγωδία στου Ρέντη: Σύζυγος αστυνομικού νεκρή από εκπυρσοκρότηση υπηρεσιακού όπλου


Δ
εύτερη τραγωδία από υπηρεσιακό όπλο, πάγωσε σήμερα την... Ελληνική Αστυνομία. 

Μετά από τον χαμό αδελφού από ο χέρι του αδελφού του, και οι δύο στελέχη της ΔΙΑΣ του Πειραιά, ακόμη ένα φρικτό λάθος προκάλεσε τον θάνατο της συζύγου αστυνομικού από εκπυρσοκρότηση του υπηρεσιακού του όπλου.

Η νέα οικογενειακή τραγωδία σημειώθηκε στις 14:30 μετά το μεσημέρι στου Ρέντη. Αστυνομικός πυροβόλησε κατά λάθος και τραυμάτισε θανάσιμα την σύζυγο του, 41 ετών, μέσα στο σπίτι τους στην οδό Μανδηλαρά, την ώρα που στον διπλανό χώρο βρισκόταν το 12χρονο παιδί τους.

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, που συγκέντρωσε το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής, πρόκειται για ατύχημα, καθώς ο αστυνομικός, ο οποίος υπηρετεί στο Αρχηγείο της ΕΛΑΣ, φέρεται ότι επιχείρησε να ασφαλίσει το υπηρεσιακό του πιστόλι, αλλά είχε σφαίρα στη θαλάμη και εκπυρσοκρότησε με αποτέλεσμα η σφαίρα να τραυματίσει την γυναίκα η οποία λίγα λεπτά αργότερα υπέκυψε στο τραύμα της.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως το δυστύχημα έγινε την ώρα που είχε καθαρίσει και επαναγέμιζε το όπλο του, καθήμενος στον καναπέ, στο σαλόνι του σπιτιού του. Η σύζυγός του εκείνη την ώρα σιδέρωνε ρούχα όρθια και δέχτηκε το βλήμα στην πλάτη, απ’ όπου κατέληξε στην καρδιά.

Ο αστυνομικός, όπως είπε στους συναδέλφους του, είχε πάρει μαζί του από την υπηρεσία του το όπλο, για την περίπτωση που το χρειαζόταν, λόγω της επιφυλακής για την επέτειο του Πολυτεχνείου.

Αύριο ο αστυνομικός θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πειραιά.