Latest News

Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2020

Αδειάζουν τον Δήμαρχο και τον ΟΛΠ οι κάτοικοι - Βίντεο και φωτογραφίες με το μπάζωμα στην Πειραϊκή

 


Κατακλυσμός από το πρωί με φωτογραφίες και βίντεο στέλνουν οι κάτοικοι για τον Δήμαρχο Πειραιά Γιάννη Μώραλη για το μπάζωμα στην Πειραϊκή και τα φορτηγά να κυκλοφορούν μέσα από τους δρόμους ...της πόλης!

Η διαδρομή των φορτηγών είναι επί της ακτής Μιαούλη με κατεύθυνση προς το Λιοντάρι.
Η είσοδός τους γίνεται από την Ε11.
Στη χτεσινή συνεδρίαση ο Δήμαρχος απέκλεισε το ενδεχόμενο να διέρχονται φορτηγά μέσα από την πόλη φορτωμένα με μπάζα για την Πειραϊκή.

Οι κάτοικοι δημοσιοποιούν το φωτογραφικό υλικό τόσο για τον κύριο Δήμαρχο όσο και για τις άλλες δημοτικές παρατάξεις που σιώπησαν χτες, ενώ προεκλογικά ήταν λαλίστατες κατά του μπαζωματος.

Η σιωπή είναι συνενοχή τους λένε χαρακτηριστικά οι κάτοικοι.



Εξαίρεση στη χτεσινή συνεδρίαση αποτέλεσαν οι συνδυασμοί "Λαϊκή Συσπείρωση" και "Ανταρσία στο λιμάνι "που προσπάθησαν να πείσουν τον Δήμαρχο ότι όντως τα φορτηγά από την Παρασκευή 6 Νοεμβρίου, διέρχονται μέσα από την πόλη του. (Όπως μας ενημέρωσε ένας φίλος του Reportaz Net για το θέμα αναφέρθηκε και ένας δημοτικός σύμβουλος του "Πειραιάς για Όλους", ο οποίος δήλωσε μόνο πως "καλύφθηκε από την (μη) απάντηση του Δημάρχου", ενώ ενημερώνει για την πρόσφατη αλλαγή στάσης του συνδυασμού που ωστόσο προεκλογικά είχε μια ασαφή θέση για το μπάζωμα στην Πειραϊκή).



Ο Δήμαρχος Γιάννης Μώραλης δήλωσε άγνοια υποστηριζοντας ότι από τον ΟΛΠ του είπαν ότι δεν περνούν φορτηγά μέσα από τους δρόμους του Πειραιά. Ωστόσο φαίνεται πως το "βέτο" του Δημάρχου η ΟΛΠ - COSCO το έγραψε στα παλαιότερα των υποδημάτων της, καθώς τον άδειασε (για να μην πούμε τον ακύρωσε) εκθέτοντας τον στα μάτια των κατοίκων!



Κάτι τέτοιο βέβαια διαψευδεται από τις φωτογραφίες και τα βίντεο που δημοσιοποίησαν κάτοικοι στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.