Latest News

Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2020

Αυτά δεν συμβαίνουν ούτε σε τριτοκοσμικές χώρες -Ανενόχλητοι συνεχίζουν να μπαζώνουν την Πειραϊκή - Μια μέρα μετά το πόρισμα των επιθεωρητών (ΒΙΝΤΕΟ)

 


Δεν πρόλαβε να περάσει μια μέρα από το πόρισμα των επιθεωρητών για σωρεία περιβαλλοντικών παραβάσεων στα έργα του ΟΛΠ  στον Πειραιά... και οι κινέζοι της COSCO  συνεχίζουν ανενόχλητοι να περνούν τα φορτηγά μέσα από την πόλη και να μπαζώνουν τη θάλασσα στην Πειραϊκή.


ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ ΠΕΙΡΑΪΚΗΣ 27 ΝΟΕΜΒΡΊΟΥ

Επεσε σήμερα και το τελευταίο φύλο συκής. Η ανυπαρξία της πολιτείας στον Πειραια πλεον δεν κρύβεται. Μόλις χτες το κλιμάκιο επιθεωρητών περιβάλλοντος κοινοποίησε το πόρισμά του για σωρεία περιβαλλοντικών παραβιάσεων στο λιμενικό έργο της Πειραϊκής από την COSCO. Με το πόρισμα αυτό ξεκινούσε η διαδικασία επιβολής κυρώσεων και κλήσης προς απολογία. Σήμερα όμως η cosco με μια ολομέτωπη επίδειξη δύναμης έδειξε τα δόντια της .Συνέχισε να μπαζώνει με υλικά τη θάλασσα χωρίς προστατευτικά πετάσματα(παράβαση όρου 67), πέρασε τα υπερφορτωμένα φορτηγά της μέσα από τους δρόμους του Πειραιά, έφερε το νέο κεσόν της για βύθιση.Κανείς από την επίσημη πολιτεία δεν κινήθηκε να τους σταματήσει.Ειδοποιήσαμε την αστυνομία και την λιμενική αστυνομία στέλνοντας τους παραλλήλως το πόρισμα των επιθεωρητών.Το λιμεναρχείο πήγε, είδε την φορτηγίδα να αδειάζει μπάζα στη θάλασσα , αλλά δεν την σταμάτησε! Οσο για τα υπερφορτωμένα φορτηγά, τους βόλεψε η υπηρεσία του τελωνείου που τους έδωσε άδεια να διέρχονται μέσα από την πύλη της.

Είναι φανερό ότι η πολιτεία διευκολύνει να παραβιάζονται οι νόμοι που η ίδια έχει θεσπίσει!!!"



ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ