Latest News

Κυριακή 11 Οκτωβρίου 2020

Θρίλερ με διπλό έγκλημα πάθους στο Λουτράκι: Ζευγάρι βρέθηκε γυμνό μέσα σε λίμνη αίματος (ΕΙΚΟΝΕΣ)


Νεκρή μέσα στο σπίτι της στο Λουτράκι βρέθηκε μία γυναίκα μαζί με τον σύντροφό της που βρέθηκε γυμνοί μέσα σε ...λίμνη αίματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για  45χρονη φέρεται να δηλώνει μασέρ στο επάγγελμα, και γνωστό επιχειρηματία/ φαρμακοποιό στην περιοχή. 

 Η 45χρονη με καταγωγή από την Ουκρανία, σύμφωνα με πληροφορίες των τοπικών μέσων ενημέρωσης, φέρεται να διαθέτει μεγάλη περιουσία, ενώ είναι μητέρα ενός κοριτσιού 20 περίπου ετών, η οποία σπουδάζει στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, στο τμήμα Οικονομικής και Περιφερειακής Ανάπτυξης. Σύμφωνα με το loutraki365, τα τελευταία χρόνια σχετιζόταν με αλλοδαπό άνδρα, ενώ είχε πάρει διαζύγιο πριν από αρκετά χρόνια από έναν γνωστό επιχειρηματία της Μυκόνου. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άτυχος άνδρας που βρέθηκε νεκρός δίπλα στη 45χρονη, ήταν περίπου της ίδιας ηλικίας ενώ, διατηρεί επιχείρηση κοντά στο σπίτι της στο Λουτράκι. Μάλιστα, στον επιχειρηματία φέρεται να ανήκει και το μπλε όχημα μάρκας Golf, που εντοπίστηκε έξω από το σπίτι της στο Φλάμπουρο. Σύμφωνα με μαρτυρίες, η 45χρονη και ο επιχειρηματίας, φέρεται να είχαν συνάψει σχέση τις τελευταίες 2 εβδομάδες.

Αναφορικά με τις έρευνες για το διπλό έγκλημα, η  Αστυνομία εξετάζει το ενδεχόμενο να πρόκειται για έγκλημα πάθους.

Όλα ξεκίνησαν τα ξημερώματα της Κυριακής, όταν το αυτοκίνητο της άτυχης γυναίκας είχε εντοπιστεί ολοσχερώς καμένο.    

Οι δύο νεκροί εντοπίστηκαν όταν ένας γείτονας είδε αίμα να κυλά από την εξώπορτα του σπιτιού της γυναίκας και ειδοποίησε την Ελληνική Αστυνομία. 

Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες ένα υβριδικό αυτοκίνητο  μάρκας Toyota τυλίχθηκε στις φλόγες και κάηκε ολοσχερώς στη 01:00 τα ξημερώματα της Κυριακής στην περιοχή Βηθλεέμ του Λουτρακίου.   

Άμεσα στο σημείο έσπευσαν δύο Πυροσβεστικά οχήματα από το κλιμάκιο Περαχώρας με πέντε άνδρες καθώς και εθελοντές του Συλλόγου Πυροπροστασίας Δασών Λουτρακίου με μία υδροφόρα. Χάρη στην επιχείρηση η πυρκαγιά δεν επεκτάθηκε στο δάσος.     

   Το αυτοκίνητο άνηκε 45 ετών, μόνιμη κάτοικο Λουτρακίου, τα τελευταία χρόνια. Δυνάμεις της Ελληνικής Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής πραγματοποίησαν έρευνες στην περιοχή τραυματίες.

 Στο αυτοκίνητο δεν υπήρχαν επιβάτες. Η αστυνομία αναζητούσε από την ώρα της πυρκαγιάς την ιδιοκτήτρια του αυτοκινήτου όμως δεν μπορούσε να μπει στο διαμέρισμά της χωρίς εισαγγελική παραγγελία.