Latest News

Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2020

Νέα επιχείρηση - "σόου" στο Παζάρι του Πειραιά

Νέα επιχείρηση -"σκούπα" για τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας και την αντιμετώπιση του παρεμπορίου πραγματοποιήθηκε χθες, στον χώρο της Κυριακάτικης Αγοράς... από τον Δήμο Πειραιά και την ΕΛ.ΑΣ., σε συνεργασία αυτή τη φορά, με την Αντιπεριφέρεια Πειραιά.

Κλιμάκιο της Δημοτικής Αστυνομίας Πειραιά και της ΕΛ.ΑΣ. επιχείρησαν στη περιοχή, ενώ αρμόδιοι των Διευθύνσεων Ανάπτυξης και Υγειονομικού της Αντιπεριφέρειας πραγματοποίησαν ελέγχους.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης βεβαιώθηκαν πρόστιμα και κατασχέθηκαν δέκα  τόνοι παράνομων προϊόντων, τα οποία καταστράφηκαν εντός των  απορριμματοφόρων του Δήμου 

Στη συνέχεια, εργαζόμενοι  στον τομέα Καθαριότητας του Δήμου προχώρησαν στον καθαρισμό της περιοχής.

Στόχος της επιχείρησης ήταν η τήρηση των μέτρων για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορωνοϊού και η αντιμετώπιση της παράνομης πώλησης προϊόντων στην πλατεία Ιπποδαμείας, στην οδό Αλιπέδου και στους δρόμους πέριξ της Κυριακάτικης Αγοράς, η οποία είναι κλειστή τις τελευταίες Κυριακές.


@Το κακό είναι ότι μόλις φύγουν τα συνεργεία και σβήσουν τα φώτα της επιχείρησης -σόου, τότε επιστρέφουν οι παράνομοι αλλοδαποί μικροπωλητές και συνεχίζουν ανεχόχλητοι να πουλάνε την πραγμάτειά τους...