Latest News

Τρίτη 13 Οκτωβρίου 2020

Κτηνωδία στη Νίκαια: Καθηγητής μαχαίρωνε με μανία σκύλο στη μέση του δρόμου! (ΒΙΝΤΕΟ)


 Νέο περιστατικό κακοποίησης ζώου,  ήρθε στο φως της δημοσιότητας, αυτή τη φορά στη Νίκαια. ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Αυτόπτες μάρτυρες κατήγγειλαν έναν καθηγητή ο οποίος μαχαίρωσε έναν λευκό σκύλο, ενώ στη συνέχεια εμφανίστηκε κι άλλος άνδρας που έφερε βαριά τραύματα στο άτυχο ζωάκι.

Όλα συνέβησαν στις 08:30 το πρωί στην Άνω Νεάπολη Νίκαιας, όπου ο φερόμενος δράστης, όπως αναφέρει αυτόπτης μάρτυρας, είχε κάνει κεφαλοκλείδωμα με το δεξί του χέρι σε ένα λευκό μεγαλόσωμο σκύλο και με το αριστερό του χέρι μαχαίρωνε τα πλευρά του, τόσο δυνατά που τρύπησε τον πνεύμονα του σκύλου.

​Μάλιστα, σύμφωνα με το ΣΚΑΙ, ο σκύλος ήταν ημιλιπόθυμος γιατί είχε χάσει πάρα πολύ αίμα και τότε σύμφωνα με τις μαρτυρίες, ένας άλλος γείτονας χτύπησε το άτυχο ζώο με σιδερένιο σκουπόξυλο στο κεφάλι.

Μετά από λίγο, όπως αναφέρει ο τηλεοπτικός σταθμός, ακολούθησαν τηλεφωνήματα προς την αστυνομία και όταν τα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. ετοιμάζονταν να σπεύσουν στο σημείο, οι δύο δράστες επιχείρησαν να κρύψουν τα αντικείμενα που κρατούσαν.

Οι αστυνομικές δυνάμεις επισκέφτηκαν το σπίτι του πρώτου φερόμενου δράστη, χτυπώντας το κουδούνι με τον ίδιο να μην ανοίγει, λέγοντας πως δεν ξέρει γιατί τον ψάχνουν, όμως η σύζυγός του, άνοιξε την πόρτα του γκαράζ και μπήκε μαζί της και ένας αστυνομικός.

Ο αστυνομικός έπεισε τον φερόμενο ως δράστη να βγει από το σπίτι και ακολούθησε η αυτόφωρη διαδικασία, με τη γυναίκα να λέει στους αστυνομικούς πως «το κωλόσκυλο φταίει που επιτέθηκε».

Σύμφωνα με τις αναφορές των γειτόνων του άνδρα, ο συγκεκριμένος απειλεί τους φιλόζωους κατοίκους και έχει προβεί σε μήνυση γιατί ταΐζουν τα αδέσποτα ζώα, ενώ φέρεται πως είπε ότι «έχω πάντα πάνω μου σουγιά γιατί έχω κακούς γείτονες και πρέπει να προσέχω».