Latest News

Τρίτη 13 Οκτωβρίου 2020

«Κωνσταντίνου και Ελένης»: Ποια ήταν η πρώτη Ελένη Βλαχάκη που είχε επιλέξει ο Ρώμας


 Μετά από τόσα χρόνια και τόσες επαναλήψεις το όνομα της Ελένης Ράντου είναι άμεσα συνυφασμένο με το «Κωνσταντίνου και Ελένης»... 

Κανείς δεν μπορεί να σκεφτεί πώς θα ήταν η σειρά χωρίς εκείνη στο ρόλο της Ελένης Βλαχάκη.

Και όμως. Όσο απίστευτο και αν ακούγεται η Ελένη Ράντου δεν ήταν η πρώτη επιλογή του Χάρη Ρώμα για τον ρόλο. Όπως αποκάλυψε ο ίδιος σε συνέντευξη του, κατά τη συγγραφή του σεναρίου στο μυαλό του, η ηθοποιός που θα έκανε την Βλαχάκη δεν ήταν η Ράντου, αλλά η Δήμητρα Παπαδοπούλου.

Η ίδια η Ράντου μάλιστα είχε πει ότι όταν διάβασε το σενάριο «ήταν πολύ περισσότερο Δήμητρα. Φαινόταν ότι ήταν γραμμένο για τη Δήμητρα Παπαδοπούλου. Μετά το δουλέψαμε και έγινε πιο πολύ Ελένη».

Η αλήθεια είναι ότι κανείς δεν μπορεί να φανταστεί τη συγκεκριμένη σειρά χωρίς τη Ράντου στη θέση της Βλαχάκη και πώς θα ήταν αν η πρώτη επιλογή του Ρώμα, η Δήμητρα Παπαδοπούλου είχε πάρει τον ρόλο.

Όσο για τον συμβολαιογράφο του θείου της σειράς, απ’ τον οποίο ξεκίνησαν όλα, ο Ρώμας σε ανύποπτη στιγμή είχε αποκαλύψει ένα ξεκαρδιστικό σκηνικό στο πρώτο επεισόδιο με πρωταγωνιστή τον ίδιο και την οικονόμο του θείου.

Δείτε το