Latest News

Τρίτη 25 Αυγούστου 2020

Τραμ: Χωρίς τέλος οι καθυστερήσεις σε Φάληρο - Πειραιά



Τελειωμό δεν έχουν οι καθυστερήσεις στα έργα του Τραμ στο Φάληρο, αλλά και για την παράδοση της επέκτασης στο κέντρο ...



του Πειραιά. 

Η σχεδόν μηδενική πρόοδος των έργων τις τελευταίες εβδομάδες προκαλεί ερωτηματικά, αφήνοντας υπόνοιες για προβλήματα στα οποία προς το παρόν δεν έχει αναφερθεί δημόσια η περιφέρεια Αττικής ή η ΣΤΑΣΥ.

Η παράδοση της επέκτασης της γραμμής του Τραμ στο κέντρο του Πειραιά. παίρνει παράταση, τουλάχιστον μέχρι τον προσεχή χειμώνα εξαιτίας της καθυστέρησης των έργων στο Φάληρο. 

Επιπλέον, μέχρι τότε θα πρέπει να έχει δοθεί και λύση σχετικά με τις εργασίες που πρέπει να γίνουν για την αποκατάσταση της στατικότητας του κτηρίου επί της οδού Ομηρίδου Σκηλίτση το οποίο είχε υποστεί σοβαρές ζημιές εξαιτίας του δυνατού σεισμού του Ιουλίου του 2019 που είχε ως αποτέλεσμα οικοδομικά υλικά να πέσουν πάνω στις γραμμές του Τραμ. 

Κρίνοντας πάντως από την πορεία με την οποία κινούνται οι σχετικές διαδικασίες, η παράδοση της επέκτασης εντός του 2020 θα πρέπει μάλλον να αποκλειστεί ως ενδεχόμενο...