Latest News

Τρίτη 7 Ιουλίου 2020

Folli Follie: Κλήση σε απολογία στην οικογένεια Κουτσολιούτσου και άλλους 27 κατηγορούμενους

Τρία μέλη της οικογένειας Κουτσολιούτσου βρέθηκαν ενώπιον ανακριτή, προκειμένου να απολογηθούν για την υπόθεση Folli Follie, ενώ οι κατηγορούμενοι ανέρχονται πλέον...
σε 30! 

Ο ιδρυτής της εταιρείας Folli Follie, Δημήτρης Κουτσολιούτσος, η σύζυγός του Καίτη και ο γιος τους, Τζώρτζης, ζήτησαν και πήραν προθεσμία προκειμένου να απολογηθούν τις επόμενες εβδομάδες. Πέρα από εκείνους που είχαν διωχθεί ποινικά από την Εισαγγελία Πρωτοδικών, η ανακρίτρια προσωποποίησε κατηγορίες σε βάρος κι άλλων προσώπων.  

 Δύο από τους κατηγορούμενους δεν ανταποκρίθηκαν στην κλήση της ανακρίτριας, ο πρώην υπεύθυνος των οικονομικών στη θυγατρική του ομίλου στην Ασία και ο Κινέζος επικεφαλής της εταιρείας στην Ασία. Έπειτα από αυτή την κίνηση, κινδυνεύουν με έκδοση ενταλμάτων σύλληψης σε βάρος τους.   

Σε ό,τι αφορά στην οικογένεια Κουτσολιούτσου, δύο από τα μέλη της- οι Δημήτρης και Τζώρτζης- θα απολογηθούν για τα κακουργήματα απάτη σε βάρος του επενδυτικού κοινού, ξέπλυμα μαύρου χρήματος, χειραγώγηση αγοράς, εγκληματική οργάνωση και πλαστογραφία. Η Καίτη Κουτσολιούτσου θα απολογηθεί για τρεις από αυτές τις κατηγορίες (απάτη, ξέπλυμα και χειραγώγηση).