Latest News

Τρίτη 7 Ιουλίου 2020

Σοκ στην Ηλιούπολη - Καθηγητής συνελήφθη γιατί είχε σχέση με 14χρονη μαθήτριά του!

Ένας 44χρονος καθηγητής Γυμνασίου στην Ηλιούπολη φέρεται να έχει συλληφθεί, έπειτα από καταγγελία μητέρας 14χρονης μαθήτριάς του, ότι διατηρούσε σχέση...
μαζί της.   

Ο 44χρονος καθηγητής, που διδάσκει Μαθηματικά και Φυσική σε Γυμνάσιο της Ηλιούπολης, φέρεται σύμφωνα με τις πληροφορίες του Πρώτου Θέματος, να έχει συλληφθεί μετά από καταγγελία της ίδιας της μητέρας της 14χρονης μαθήτριας στην Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής.  

 Η μητέρα, φέρεται να είδε η ίδια τυχαία την κόρη της να συναντά εκτός σχολείου τον καθηγητή και αμέσως ενημέρωσε την αρμόδια υπηρεσία.  

 Ο εκπαιδευτικός, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, διατηρούσε σχέση με την 14χρονη μαθήτρια τον τελευταίο χρόνο ενώ είναι παντρεμένος και πατέρας δυο παιδιών.   

Μετά την καταγγελία της μητέρας, ο 44χρονος συνελήφθη και έπειτα από αρκετές ώρες φέρεται να παραδέχτηκε τη σχέση με την 14χρονη.  

 Την ίδια ώρα, και η 14χρονη μαθήτρια με τη βοήθεια των αξιωματικών της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων αποκάλυψε όλη την ιστορία, για το πώς την προσέγγισε ο καθηγητής.  

 Οι πληροφορίες, σύμφωνα με το Πρώτο Θέμα, κάνουν λόγο για έντονο φλερτ από την πλευρά του καθηγητή. Ο 44χρονος φέρεται να προσέγγισε το κορίτσι πριν έναν χρόνο και έπειτα από επίμονες προσπάθειες τελικά κατάφερε να την πείσει να συνάψουν σχέση.

   Έναν χρόνο αργότερα την έπεισε να προβούν σε ερωτική επαφή ενώ όπως αναφέρουν οι πληροφορίες στο κινητό τηλέφωνο της 14χρονης μαθήτριας βρέθηκαν φωτογραφίες της μαζί με τον 44χρονο καθηγητή.