Latest News

Δευτέρα 6 Ιουλίου 2020

Έληξε το θρίλερ με την υπόθεση ομηρίας στο Ηράκλειο – Ο δράστης μεταφέρθηκε αιμόφυρτος στο Νοσοκομείο

Έληξε η υπόθεση ομηρίας που διήρκησε περίπου μία ώρα στο Ηράκλειο, με τον αλλοδαπό που κρατούσε όμηρους εργαζόμενους εταιρείας η οποία διαχειρίζεται το πρόγραμμα Εστία για...
τους πρόσφυγες.
Ο αλλοδαπός δράστης σύμφωνα με πληροφορίες, με την απειλή αιχμηρού αντικειμένου κράτησε τους εργαζόμενους κλεισμένους μέσα στα γραφεία της εταιρείας, ενώ αποτέλεσμα της συντονισμένης επιχείρησης που στήθηκε μέσα σε λίγα λεπτά, ήταν οι αστυνομικές δυνάμεις να ακινητοποιήσουν τον αλλοδαπό ο οποίος, μεταφέρεται αιμόφυρτος στο Νοσοκομείο, με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.
Ο δράστης ήταν από τη Συρία, και κρατώντας μαχαίρια ή κάποιο αιχμηρό αντικείμενο,  εισέβαλε στα γραφεία της Εκπαιδευτικής – Αναπτυξιακής εταιρείας “Πλοηγός” στη Λ. 62 Μαρτύρων και ζητούσε να πάρει ειδικά έγγραφα για να μπορέσει να έρθει στην Ελλάδα και η γυναίκα του.
Στο σημείο μετέβη ειδικός διαπραγματευτής της Ελληνικής Αστυνομίας, όπου και τον έπεισε να δώσει ένα τέλος στην ομηρία των υπαλλήλων.
Ο ίδιος αυτοτραυματίστηκε στα χέρια από το αιχμηρό αντικείμενο που κρατούσε. Άμεσα μεταφέρθηκε στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο .