Latest News

Δευτέρα 6 Ιουλίου 2020

Το Forbes «διαψεύδει» και την Κιμ Καρντάσιαν: Δεν είναι δισεκατομμυριούχος

Ο Κάνιε Γουέστ μπορεί να έσπευσε να «πανηγυρίσει» ότι η σύζυγός του, Κιμ Καρντάσιαν, έγινε «δισεκατομμυριούχος», αλλά το Forbes έχει...
διαφορετική άποψη. Και δεν είναι η πρώτη φορά για τη συγκεκριμένη οικογένεια.  

 «Είμαι τόσο υπερήφανος για την όμορφη σύζυγό μου, Κιμ Καρντάσιαν Γουέστ, που έγινε επίσημα δισεκατομμυριούχος», έγραψε πριν από λίγες ημέρες ο ράπερ στα social media. Όμως, το Forbes εκτιμά ότι η περιουσία της Καρντάσιαν ανέρχεται σε 900 εκατομμύρια δολάρια.   

Το περιοδικό τοποθετεί σε αυτό το ύψος την περιουσία της celebrity σε δημοσίευμα με αφορμή την είδηση ότι πουλά το 20% της KKW Beauty, της εταιρείας καλλυντικών που ίδρυσε πριν από τρία χρόνια.

 Η Καρντάσιαν συμφώνησε με την Coty για την πώληση αυτού του μεριδίου για 200 εκατομμύρια δολάρια. Πρόκειται για τον ίδιο όμιλο που τον περασμένο Ιανουάριο είχε αγοράσει το 51% της εταιρείας της Κάιλι Τζένερ.   

Η πώληση θα ολοκληρωθεί το τρίτο τρίμηνο του οικονομικού έτους 2021 και έπειτα από αυτό η Κιμ Καρντάσιαν θα κατέχει το 72% της KKW Beauty. Το Forbes εκτιμά ότι η μητέρα της, Κρις Τζένερ, κατέχει περίπου το 8%.   

Η κόντρα με την Τζένερ και τον Γουέστ   

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που το Forbes ανατρέπει τους ισχυρισμούς κάποιου μέλους της οικογένειας των Καρντάσιαν- Τζένερ για το ύψος της περιουσίας του. Μόλις τον περασμένο Μάιο το περιοδικό είχε αφαιρέσει την Κάιλι Τζένερ από τη λίστα των δισεκατομμυριούχων, κατηγορώντας παράλληλα την οικογένεια ότι παρουσίασε διογκωμένα κέρδη των επιχειρήσεών της. 

Παράλληλα, εκτίμησε ότι η περιουσία της ανέρχεται σε 900 εκατομμύρια. Η Τζένερ κατηγόρησε με τη σειρά της το Forbes για ανακριβή στοιχεία και αναπόδεικτα συμπεράσματα.   Αλλά και πριν από αυτό, υπήρχε η διαμάχη του Forbes με τον Κάνιε Γουέστ. 

Το περιοδικό τον συμπεριέλαβε τελικά τον Απρίλιο στους δισεκατομμυριούχους- έπειτα από καιρό, κάτι που προκαλούσε την οργή του ράπερ- αλλά και πάλι υπήρξε διαφωνία, αφού ο Γουέστ υποστήριξε ότι η περιουσία του είναι 3,3 δισεκατομμύρια και όχι 1 δισ., όπως ανέφερε το περιοδικό.