Latest News

Πέμπτη 18 Ιουνίου 2020

Άσκοπες μετακινήσεις και λάθος τάιμινγκ...


Άσκοπες μετακινήσεις σε υπουργικά γραφεία φαίνεται να έκανε σήμερα ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης...
  συνεχίζοντας τις επισκέψεις σε στελέχη της κυβέρνησης Μητσοτάκη, την ώρα που έχουν φουντώσει τα σενάρια για επικείμενο ανασχηματισμό. 

Ο Δήμαρχος Πειραιά ανακοίνωσε ότι επισκέφθηκε σήμερα διαδοχικά την υπουργό Παιδείας Νίκη Κεραμέως και τον υπουργό Επικρατείας Γιώργο Γεραπετρίτη, ενώ χθες είχε συναντηθεί και με τον υπουργό Δικαιοσύνης για το θέμα της μετεγκατάστασης των δικαστηρίων του Πειραιά.(ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ)

Οι επισκέψεις αυτές έγιναν σχεδόν ένα χρόνο μετά τη σύνθεση της κυβέρνησης και λίγο πριν τον ανασχηματισμό της  στο πλαίσιο των επαφών του με υπουργούς για θέματα της πόλης.

Μετά τις συναντήσεις ο Δήμαρχος Πειραιά μίλησε γενικά και αόριστα για όσα θέματα αρμοδιότητας και μη έθεσε στους υπουργούς, χωρίς ν' αναφέρεται σε όσα απάντησαν ή όχι  οι ίδιοι,  παρά μόνο ευχολόγια και διαπιστώσεις ότι υπάρχει επικοινωνία, συννενόηση, βούληση και διάθεση για συνεργασία... 

 @ Εννοείται ότι εάν γίνει σύντομα ανασχηματισμός και αλλάξουν οι υπουργοί, τότε μιλάμε απλά για λάθος τάιμινγκ και άσκοπες μετακινήσεις σε υπουργικά γραφεία...