Latest News

Κυριακή 28 Ιουνίου 2020

Ποιος είναι ο Νόρμαν για τον οποίο η Τζένιφερ Ανιστον χτύπησε τατουάζ στο πόδι της (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Η διάσημη ηθοποιός Τζένιφερ Ανιστον, κλέβει την παράσταση σε...
κάθε της εμφάνιση. Κάθε look της συζητιέται και οι γυναίκες προσπαθούν να το αντιγράψουν.
Λίγοι όμως έχουν προσέξει ότι η διάσημη ηθοποιός, έχει τατουάζ στον καρπό του αριστερού της χεριού, το οποίο προτιμά συνήθως να κρατάει κρυμμένο. Πρόσφατα όμως, οι θαυμαστές της μπόρεσαν να ρίξουν μια καλύτερη ματιά στο τατουάζ της στο χέρι, ενώ η σταρ του Χόλιγουντ συζητούσε με τη συνάδελφο και πολύ της καλή φίλη, Λίζα Κούντροου, για το τεύχος Actors on Actors του Variety.
Οι θαυμαστές της Τζένιφερ Ανιστον, είχαν την ευκαιρία να παρατηρήσουν το τατουάζ με τον αριθμό 11 στο χέρι της ηθοποιού. Η 51χρονη Ανιστον δεν έχει ακόμη μιλήσει για το τι σημαίνει ο αριθμός 11 που έχει «χτυπήσει» στο χέρι της, αλλά μια πηγή ανέφερε στο PEOPLE ότι η ίδια είναι «πολύ πνευματική» και πιστεύει ότι οι αριθμοί είναι καλή τύχη.



«Ο αριθμός 11 είναι επίσης ξεχωριστός γι' αυτήν λόγω των γενεθλίων της και του Νόρμαν», λέει η πηγή, προσθέτοντας ότι στη Τζένιφερ Άνιστον «εξακολουθεί να της λείπει» το αγαπημένο της ουαλικό Κόργκι-Τεριέ που πέθανε το 2011. Τα γενέθλια της Άνιστον είναι στις 11 Φεβρουαρίου.
Παρόλο που δεν είναι ακόμη σαφές πότε έκανε η ελληνικής καταγωγής ηθοποιός το τατουάζ στον καρπό, η κάμερα το εντόπισε για πρώτη φορά στα τέλη του 2018. Η Τζένιφερ Άνιστον το έδειξε επίσης στις Χρυσές Σφαίρες το 2020 και στα SAG Awards 2020, καθώς χαιρετούσε στις κάμερες στο κόκκινο χαλί.
Τι σημαίνει ο αριθμός 11 που έχει κάνει η Τζένιφερ Ανιστον τατουάζ στο χέρι της / Φωτογραφία: Jordan Strauss/Invision/AP
Το 2011, η Ανιστον απέτισε φόρο τιμής στον λατρεμένο της σκύλο Νόρμαν, κάνοντας το πρώτο της τατουάζ: έγραψε το όνομά του στο εσωτερικό του ποδιού της.
Πηγή ανέφερε στη Sun Online πως «Είναι τα γενέθλιά της και η χρονιά που πέθανε ο Νόρμαν. Της λείπει κάθε μέρα, ήταν πραγματικά η αγάπη της ζωής της», σημειώνοντας πως ο Νόρμαν ήταν στο πλευρό της ενώ εκείνη ξεπερνούσε το διαζύγιο με τον Μπραντ Πιτ.
Η Τζένιφερ Ανιστον «κουβαλά» πάντα μαζί της το αγαπημένο της σκυλάκι Νόρμαν, μέσω του τατουάζ με το όνομά του / Φωτογραφία: Shutterstock
Και την ίδια χρονιά, η Τζένιφερ Ανιστον μίλησε φορτισμένη συναισθηματικά για τον σκύλο της κατά τη διάρκεια μιας εμφάνισης της, στο Inside the Actors Studio.
«Ο Νόρμαν μου πέθανε μόλις πριν από ένα μήνα. Και θυμάμαι ότι δεν το είχα περάσει ποτέ αυτό, το να χάσω ένα κατοικίδιο», είπε στον οικοδεσπότη James Lipton τότε. Μάλιστα, όταν της ζητήθηκε να πει ποια είναι η αγαπημένη της λέξη, αυτή απάντησε «Νόρμαν».