Latest News

Τετάρτη 3 Ιουνίου 2020

Εξελίξεις στην υπόθεση της Λίνας Κοεμτζή - Ταυτοποιήθηκαν δύο αποστολείς απειλητικών μηνυμάτων

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για την υπόθεση του θανάτου της Λίνας Κοεμτζή καθώς ταυτοποιήθηκαν οι άγνωστοι που έστελναν ...
απειλητικά μηνύματα.  

 Σύμφωνα με το Star, οι Αρχές, ταυτοποίησαν τους αγνώστους που είχαν στείλει απειλητικά μηνύματα στη μικρότερη αδελφή της. Tα απειλητικά μηνύματα προέτρεπαν την οικογένεια της Λίνας να σταματήσει τις έρευνες για την υπόθεση «γιατί τους περιμένει το ίδιο τέλος με τη φοιτήτρια». 

  Ως δράστες ταυτοποιήθηκαν δύο πρόσωπα, ένας 31χρονος άνδρας και μία νεαρή γυναίκα. Ο 31χρονος είναι ο ίδιος αποστολέας που είχε στείλει τα απειλητικά μηνύματα προς τον ανεξάρτητο βουλευτή Σπύρο Δανέλη, όταν είχε ταχθεί υπέρ της ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ για τη Συμφωνία των Πρεσπών.   

Τα δύο άτομα κλήθηκαν από τον Εισαγγελέα Γιαννιτσών κι έδωσαν ανωμοτί καταθέσεις ως ύποπτοι τέλεσης αδικήματος. Και οι δύο φέρεται να αρνήθηκαν οποιαδήποτε σχέση τους με την υπόθεση, αποδίδοντας την εμπλοκή τους σε παρεξήγηση.  

 Υπενθυμίζεται ότι η 22χρονη φοιτήτρια του ΑΠΘ έχασε τη ζωή της τον Νοέμβριο του 2016, όταν φέρεται να αυτοκτόνησε από τον 9ο όροφο της φοιτητικής εστίας που διέμενε. Η οικογένειά της εκτιμά ότι η νεαρή αυτοκτόνησε και ψάχνει τους ενόχους που την απειλούσαν.