Latest News

Παρασκευή 5 Ιουνίου 2020

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: «Δεν αντικαθιστώ τη Μενεγάκη, έχω μεγαλώσει μαζί της»! (BINTEO)

Την πρώτη της συνέντευξη για το νέο επαγγελματικό της βήμα στον Alpha παραχώρησε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, απαντώντας σε όσα λέγονται και γράφονται τον τελευταίο καιρό περί αντικατάστασης της Ελένης Μενεγάκη. ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

 Το μοντέλο και πρώην κριτής του GNTM τόνισε ότι δε θεωρείται διάδοχος κανενός, καθώς καμιά ζώνη δεν ανήκει σε κανέναν. Αναλαμβάνει, σημείωσε, ένα νέο πρότζεκτ που της εμπιστεύτηκε ο σταθμός.
“Διάδοχος δεν είμαι και πιστεύω ότι καμία ζώνη δεν ανήκει σε κανέναν. Οι ζώνες, οι εκπομπές ανήκουν στους ανθρώπους που μας βλέπουν, μας αγαπούν, μας αγκαλιάζουν με τον καιρό, οπότε δεν είμαι διάδοχος κανενός. Αναλαμβάνω ένα πρότζεκτ καινούριο επειδή κάποιοι άνθρωποι με εμπιστεύτηκαν, δεν αντικαθιστώ κανέναν.
Δεν με έχει τρομάξει καθόλου αυτό που λένε ότι η Ηλιάνα Παπαγεωργίου παίρνει τη θέση της Ελένης Μενεγάκη γιατί κανείς δεν παίρνει τη θέση κανενός. Η κυρία Μενεγάκη δεν είναι η κυρία Μενεγάκη είναι η Ελένη. Αυτό το ξέρουμε όλοι, το νιώθουμε, έχω μεγαλώσει μαζί της, έχω περάσει τηλεοπτικές στιγμές μαζί της. Είναι ένα τεράστιο κομμάτι της τηλεόρασης, με φανταστική διάρκεια, φανταστική πορεία. Κανείς δεν παίρνει την θέση της.
Δεν γνωρίζω ακόμα ακριβώς ώρες, αλλά θα είναι ψυχαγωγία σίγουρα και θα έχει να κάνει πολύ με τη γυναίκα. Ψάχνουμε πρόσωπα για την εκπομπή, θεωρώ ότι υπάρχουν πολλοί αξιόλογοι άνθρωποι
Είχα πολλές προτάσεις από κανάλια, πολύ διαφορετικές είναι η αλήθεια, είναι πάρα πολύ τιμητικό. Μου άρεσαν πάρα πολύ όλα, αλλά είμαι στον Alpha γιατί διάλεξα με την καρδιά μου.
Έφυγα από το GNTM για να είμαι στον Alpha. Θεωρώ ότι έκλεισε ο κύκλος του για μένα. Δεν ξέρω αν θα έχουμε καλεσμένους στην εκπομπή για να σου πω αν καλούσα την Βίκυ Καγιά." είπε χαρακτηριστικά. 
Όσον αφορά στη σχέση της με τον Δημήτρη – SNIK, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου αποκάλυψε ότι πρόσφατα συγκατοίκησαν χωρίς να έχουν στα πλάνα τους κάποιο επιπλέον “επόμενο βήμα”..