Latest News

Σάββατο 13 Ιουνίου 2020

Βρέθηκε η 10χρονη Μαρκέλλα στη Θεσσαλονίκη - Την είδαν να περιπλανιέται στους δρόμους (ΒΙΝΤΕΟ)


Αίσιο τέλος για την εξαφάνιση - θρίλερ με την 10χρονη Μαρκέλλα, τα ίχνη της οποίας είχαν χαθεί ...
από το μεσημέρι της περασμένης Πέμπτης, όταν επέστρεφε από το σχολείο στην περιοχή Κάτω Τούμπα Θεσσαλονίκης.


Η μικρή εντοπίστηκε σήμερα το πρωί στην Καλαμαριά, ανατολικά της πόλης και είναι καλά στη υγεία της.
Την εξέλιξη αυτή επιβεβαίωσε πριν από λίγο η μητέρα της ανήλικης, μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ. Σύμφωνα με την ίδια, αυτή τη στιγμή η Μαρκέλλα κατευθύνεται μαζί με αστυνομικούς στο Αστυνομικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης και ενδεχομένως να της παρασχεθεί ψυχολογική βοήθεια.

Τι λέει αυτόπτης μάρτυρας

Είδε την 10χρονη Μαρκέλλα να περιπλανιέται στο δρόμο, φορώντας την σχολική της τσάντα, και την πλησίασε για να την ρωτήσει που πηγαίνει.
Ο Γιώργος Οικονόμου είναι ο άνθρωπος που βρήκε την μικρή μπροστά σε πρατήριο υγρών καυσίμων στην οδό Θ. Σοφούλη, στην ανατολική Θεσσαλονίκη.
«Το κοριτσάκι κρατούσε τη σχολική του τσάντα και καθώς ερχοταν προς τα εδώ παράπαιε… έδειχνε κουρασμένο…» είπε ο κ. Οικονόμου, λέγοντας ότι το γεγονός ότι το παιδί κρατούσε σχολική τσάντα, μέρα που τα σχολεία ήταν κλειστά, τον ώθησε να ρωτήσει το όνομά της. Μόλις κατάλαβε ότι ήταν το κορίτσι που αγνοείτο, ο κ. Οικονόμου, ζήτησε από μία φίλη του να μείνει με τη μικρή και ο ίδιος κάλεσε την αστυνομία.
Εντύπωση πάντως προκαλεί το γεγονός πως η Μαρκέλλα ζήτησε από τον κ. Οικονόμου να μην ενημερώσει τις Αρχές.

Υπενθυμίζεται ότι η μικρή χάθηκε, όταν επέστρεφε από το σχολείο στο σπίτι της,  μαζί με έναν συμμαθητή της, ο οποίος ήταν ο βασικός μάρτυρας για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες το κορίτσι έφυγε. «Το παιδί είπε πως ενώ επέστρεφαν πλησίασε τη Μαρκέλα μία γυναίκα με κοντά κόκκινα μαλλιά και την πήρε», περιέγραψε η μητέρα της μικρής. «Εγώ δεν γνωρίζω καμία με αυτά τα χαρακτηριστικά», συμπλήρωσε χωρίς και η ίδια να γνωρίζει τι ακριβώς συμβαίνει με το παιδί της. Η μικρή Μαρκέλα επέστρεφε μόνη της από το σχολείο και πήγαινε στο σπίτι της γιαγιάς της.