Latest News

Τρίτη 26 Μαΐου 2020

Κάτι τρέχει με τα έργα στο στάδιο "Σιταποθήκες" (ΕΙΚΟΝΕΣ)

 Κάτι τρέχει ή αν θέλετε κάτι φαίνεται πως πάει στραβά, με τα έργα αναβάθμισης (;) στο Ανοικτό Δημοτικό Στάδιο Κερατσινίου...
στις "Σιταποθήκες". 




Ξηλωμένο ταρτάν και συνθετικός χλοοροτάπητας κακής ποιότητας σε διάφορα σημεία είναι μερικές από τις εικόνες που μόνο έργα αναβάθμισης, δεν θυμίζουν στο Δημοτικό Στάδιο Κερατσινίου, όπως φαίνεται από το FOTO REPORTAZ NET. 


Πρόκειται για έργο προϋπολογισμού 758.904,74 ευρώ με ΦΠΑ, σύμφωνα με την αρχική προγραμματική Σύμβαση για την αναβάθμιση του Ανοικτού Δημοτικού Σταδίου Κερατσινίου, επί της οδού Δραγατσανίου στην περιοχή Σιταποθήκες.



Ήδη τοποθετήθηκε ο νέος συνθετικός χλοοτάπητας, ενώ αυτές τις ημέρες αναμένεται να προχωρήσουν οι εργασίες ανακατασκευής του ηλεκτροφωτισμού και συντήρησης της εξέδρας, σύμφωνα με ενημέρωση του Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου Κερατσινίου/Δραπετσώνας.


Ωστόσο, όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες, υπάρχουν ήδη προβλήματα με κακοτεχνίες στο ταρτάν του Σταδίου σε διάφορα σημεία που εγκυμονούν κινδύνους για την υγεία των αθλούμενων.




Κάποια από τα προβλήματα δεν αποκλείεται να έχουν προκληθεί από τα μηχανήματα των συνεργείων που συνεχίζουν να εκτελούν στο Στάδιο.


@ Πάντως, όπως λένε αθλούμενοι, όλα αυτά έχουν συμβεί σε πέντε μήνες λειτουργίας του Σταδίου, που άνοιξε στις αρχές Νοεμβρίου του 2019 κι έκλεισε το Μάρτιο του 2020 και άνοιξε ξανά τώρα.

Σε κάθε περίπτωση, εύλογα αναρωτιέται κανείς εάν υπάρχει αυτή η κατάσταση σήμερα μετά από ένα χρόνο πως θα είναι το "ανακαινισμένο" Δημοτικό Στάδιο στις Σιταποθήκες;