Latest News

Κυριακή 10 Μαΐου 2020

Ποιος (ΔΕΝ) ακούει το "Κανάλι 1 90,4" του Δήμου Πειραιά (ΕΡΕΥΝΑ - ΠΙΝΑΚΕΣ)

Μπορεί η νέα διοίκηση της ΔΗΡΑΠ να συνεχίζει να εμφανίζει μια φανταστική εικόνα για το "Κανάλι 1 90.4", ωστόσο η πραγματικότητα είναι εντελώς διαφορετική, όταν μιλούν τα...

νούμερα!

Το δημοτικό ραδιόφωνο Πειραιά με ετήσια επιχορήγηση πέρι  τα 1.600.000 ευρώ από τα ταμεία του Δήμου, συνεχίζει σταθερά να γράφει τη δική του ιστορία στους πίνακες με τις μετρήσεις ακροαματικότητας των ραδιοφώνων της Αττικής.  



Οι επιδόσεις  για το "Κανάλι 1 90.4" παραμένουν εντυπωσιακά απογοητευτικές, καθώς κατατάσσεται τελευταίο 
στη λίστα, παρά τις δηλώσεις της νέας διοίκησης και των στελεχών της ΔΗΡΑΠ ότι πάμε  καλά και το δημοτικό ραδιόφωνο ανεβαίνει στις ακροαματικότες!

Ειδικότερα, σύμφωνα με τις διμηνιαίες μετρήσεις της MRB από τις 13-1-2020 έως  8-3-2020  το "Κανάλι 1 90.4" έχει το απόλυτο μηδέν (0%) σε μερίδιο της ακροαματικότητας, ενώ το πιο εντυπωσιακό είναι πως βρέθηκαν μόλις δύο ακροατές να δηλώσουν στην έρευνα ότι ακούν το Δημοτικό Ραδιόφωνο Πειραιά!





@Μήπως είναι καιρός να τελειώσει αυτό το παραμύθι με την άνοδο του Δημοτικού Ραδιοφώνου Πειραιά, γιατί δεν πείθει πλέον κανέναν και γελάει ο κόσμος στην Πλατεία Κοραή και όχι μόνο;