Latest News

Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2020

Κώστας Βουτσάς: Σε λαϊκό προσκύνημα η σορός του (ΕΙΚΟΝΕΣ)


Σε λαϊκό προσκύνημα έχει τεθεί η σορός του Κώστα Βουτσά του μεγάλου ηθοποιού του ελληνικού κινηματογράφου που...
τα ξημερώματα της Τετάρτης έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 88 ετών.
Η σορός του αιώνιου έφηβου το ελληνικού κινηματογράφου έφτασε νωρίς σήμερα το πρωί στο παρεκκλήσι της Μητρόπολης Αθηνών όπου θα παραμείνει έως τις 19:30 το απόγευμα.
Ήδη κόσμος έχει αρχίσει να καταφθάνει στη Μητρόπολη Αθηνών προκειμένου να πει το τελευταίο «αντίο» στον Κώστα Βουτσά.
Την Παρασκευή η κηδεία του Κώστα Βουτσά
Την Παρασκευή, στις 9 το πρωί, η σορός του Κώστα Βουτσά θα τοποθετηθεί στη Μητρόπολη Αθηνών για την οικογένεια, μέχρι τις 11, ενώ, όσοι το επιθυμούν, θα μπορούν επίσης εκείνο το διάστημα και μέχρι να κλείσουν οι θύρες για τους οικείους του, να αποχαιρετήσουν τον μεγάλο ηθοποιό.
Αμέσως μετά, θα ξεκινήσει η νεκρώσιμη ακολουθία, ενώ θα ακολουθήσουν οι επικήδειοι. Κατόπιν, με πομπή η σορός θα μεταφερθεί από τη Μητρόπολη στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών για το τελευταίο «αντίο».


Τις σχετικές ανακοινώσεις έκανε η κόρη του Κώστα Βουτσά, Θεοδώρα.

Το πρωί της Πέμπτης, λίγο πριν τις 9:00, η σορός του αγαπημένου ηθοποιού έφτασε στο παρεκκλήσι δίπλα ακριβώς από την Μητρόπολη Αθηνών, στο κέντρο της πρωτεύουσας. Το πρώτο στεφάνι το έστειλε η σύζυγός του Αλίκη Κατσαβού. «Στον λατρευτό μου, Κώστα» αναγραφόταν...
Αξίζει να σημειωθεί ότι η οικογένειά του ζήτησε μέσα από τα social media «Εάν κάποιος επιθυμεί να κάνει δωρεά εις μνήμην Κώστα Βουτσά ας προτιμήσει τον Εθνικό Οργανισμό Μεταμοσχεύσεων, γιατί ο Κώστας αγαπούσε τη ζωή ή τη Μέριμνα-Εταιρία για τη Φροντίδα Παιδιών και οικογενειών στην αρρώστια και το Θάνατο, γιατί αγαπούσε τα παιδιά».