Latest News

Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2020

Τον απέλυσαν και άρχισε να πυροβολεί- Σκότωσε 5 και αυτοκτόνησε!

Σκότωσε πέντε ανθρώπους και στη συνέχεια αυτοκτόνησε ένας 51χρονος, μόλις πληροφορήθηκε την απόλυσή του στην εταιρεία παραγωγής μπύρας που εργαζόταν- στο Μιλγουόκι...
των ΗΠΑ.

 Την ώρα της ένοπλης επίθεσης βρίσκονταν πάνω από 1.000 άνθρωποι στο εργοστάσιο και τις διοικητικές υπηρεσίες της Molson Coors. Ο 51χρονος σκότωσε πέντε υπαλλήλους και στη συνέχεια έστρεψε το όπλο στον εαυτό του, βάζοντας τέλος στη ζωή του. Από την επίθεση δεν υπήρξαν τραυματίες.   


 Πριν από την ανακοίνωση του επίσημου απολογισμού από τις τοπικές αρχές, στην επίθεση είχε αναφερθεί ο Ντόναλντ Τραμπ, την ώρα της συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε για τον κοροναϊό.   

«Ένας φρικτός δολοφόνος άνοιξε πυρ μέσα στο εργοστάσιο της ποτοποιίας Molson Coors, αφαιρώντας τη ζωή πέντε ανθρώπων και τραυματίζοντας άλλους, ορισμένους σοβαρά. Είναι φοβερό. Φοβερό. Οι σκέψεις μας βρίσκονται στους κατοίκους του Ουισκόνσιν και στις οικογένειες των θυμάτων», είπε ο Αμερικανός πρόεδρος. 

Η εταιρεία στην οποία έγινε η επίθεση κάνει αναδιάρθρωση αυτό το διάστημα, σχέδιο που προβλέπει την κατάργηση 400-500 θέσεων εργασίας.