Latest News

Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2020

Αυτά είναι τα νούμερα για το "Κανάλι 1 90.4"

Μπορεί η νέα διοίκηση της ΔΗΡΑΠ, όπως άλλωστε και οι προηγούμενες, να εμφανίζουν μια φανταστική εικόνα για το "Κανάλι 1 90.4", ωστόσο η πραγματικότητα είναι εντελώς διαφορετική, όταν μιλούν τα...
νούμερα!

Το δημοτικό ραδιόφωνο Πειραιά με ετήσια επιχορήγηση πέρι  τα 1.600.000 ευρώ από τα ταμεία του Δήμου, μπήκε ξανά στις μετρήσεις ακροαματικότητας των ραδιοφώνων της Αττικής.  
Ωστόσο οι επιδόσεις  για το "Κανάλι 1 90.4"είναι -μέχρι τώρα τουλάχιστον- απογοητευτικές, καθώς  κατατάσσεται τελευταίο 
στη λίστα, πίσω ακόμα και από τον Χριστιανισμό 104.3! 

Ειδικότερα, σύμφωνα με τις μετρήσεις της MRB μέχρι τον Φεβρουάριο,  το Χριστιανισμό 104.3 έχει ποσοστό 0,3%, ενώ το "Κανάλι 1 90.4" έχει το απόλυτο μηδέν (0%)!

Αν κι αυτό το μηδενικό ποσοστό ήταν λίγο πολύ αναμενόμενο για το δημοτικό ραδιόφωνο Πειραιά, αλλά δεν είναι και τόσο κακό όσο φαίνεται, καθώς το "Κανάλι 1 90.4" δεν μπορεί να πέσει πιο χαμηλά και ίσως να αποτελεί τη βάση για άνοδο στις ακροαματικότητες, μιας και μετρήθηκε για μικρό χρονικό διάστημα.

Άλλωστε,  η διοίκηση της ΔΗΡΑΠ έχει προχωρήσει σε μια σειρά από κινήσεις - ματ, προκειμένου, όπως προκύπτει από τις ακροαματικότητες, να μπορέσει κάποτε να ξεπεράσει  το ραδιόφωνο Χριστιανισμός 104.3. 

@ Αυτό μπορεί να πει κανείς ότι είναι και ιεροσυλία, 
βρε σατανάδες!