Latest News

Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2020

Απόλυτη ντροπή για το Δημοτικό Συμβούλιο Πειραιά: Πρόεδρος αποκάλεσε μ@λάκα τον Αντιδήμαρχο! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ξέφυγε από κάθε όριο ευπρέπειας το Δημοτικό Συμβούλιο Πειραιά, όταν ο Πρόεδρος αποκάλεσε μ@λάκα Αντιδήμαρχο του Δημάρχου Γιάννη Μώραλη, ο οποίος...
παρακολουθούσε σαν θεατής!


Μια από τις πιο μαύρες σελίδες του Δημοτικού Συμβούλιο Πειραιά καταγράφηκε στην πρώτη συνεδρίαση για το 2020 και της νέας δεκαετίας.  Μιλώντας με ανοικτό μικρόφωνο ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Πειραιά χαρακτήρισε μ@λάκα τον Αντιδήμαρχο Καθαριότητας ο οποίος εκείνη την στιγμή προσπαθούσε ν' απαντήσει σε θέμα της αρμοδιότητάς του που είχε τεθεί από εργαζόμενους και παρατάξεις της μειοψηφίας.  
Αίσθηση προκάλεσε η παθητική στάση του Δημάρχου Γιάννη Μώραλη ο οποίος καθόταν δίπλα στον Πρόεδρο του Δ.Σ. και παρακολούσε, χωρίς να παρεμβαίνει για να επαναφέρει στην τάξη, ακούγοντας ένα στέλεχο του συνδυασμού του με τη θεσμική θέση του Προέδρου να χαρακτηρίζει ένα άλλο με τόσο απαξιωτικό τρόπο σε δημοσια συνεδρίαση.  

Ενδεικτικές είναι αντιδράσεις δημοτικών συμβούλων της αντιπολίτευσης που προσπαθούν να περισώσουν το επίπεδο και το κύρος του Δημοτικού Συμβουλίου, κάνοντας εκκλήσεις, όπως "έχετε ξεφύγει" και "είναι ντροπή".

 @ Αυτή η συμπεριφορά αποτελεί ντροπή για το Δημοτικό Συμβούλιο Πειραιά και μάλλον κάποιος θα πρέπει-τουλάχιστον- να ζητήσει μια συγνώμη από τον Αντιδήμαρχο και το Σώμα...