Latest News

Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2020

Χρ.Μπουτσικάκης:“Είμαι εδώ από Εσάς για Εσάς"! (ΕΙΚΟΝΕΣ)





 Με πλήθος κόσμου πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση του Βουλευτή Α΄ Πειραιώς & Νήσων, Χριστόφορου Μπουτσικάκη, για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας στο εστιατόριο «Ζορμπάς» ...
(Μικρολίμανο).

Εκατοντάδες συμπολίτες μας, από όλες τις γειτονιές του Πειραιά και των νησιών, κατέκλυσαν από νωρίς όλους τους χώρους του πολυώροφου εστιατορίου για να ευχηθούν στο Βουλευτή και να συζητήσουν μαζί του για όλα όσα μας απασχολούν.

Στο σύντομο χαιρετισμό του, ο κ. Μπουτσικάκης αναφέρθηκε στο έργο του Πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη και της Κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας, καθώς και στις πρωτοβουλίες που αναλαμβάνει ο ίδιος για την ανάπτυξη του Πειραιά και των νησιών, με έμφαση στη δημιουργία πολλών, νέων και καλά αμειβόμενων θέσεων εργασίας, ώστε η δυναμική άνοδος του λιμανιού να συνδεθεί με την άνοδο του βιοτικού επίπεδου όλων των κατοίκων της περιφέρειας.



Επιπλέον, ο Βουλευτής εξέφρασε την επιθυμία του να είναι σε διαρκή επικοινωνία με τους πολίτες, ανακοινώνοντας ότι κάθε Δευτέρα απόγευμα τους περιμένει στο νέο πολιτικό γραφείο, Βασιλέως Γεωργίου και Καραΐσκου γωνία, στην πλατεία Κοραή, προκειμένου να συζητούν για οτιδήποτε τους απασχολεί.

Κλείνοντας, ο κ. Μπουτσικάκης ευχαρίστησε τους συμμετέχοντες για την παρουσία τους, με την ευχή: “Το 2020 να είναι ένα πιο φωτεινό έτος για εμάς και τους αγαπημένους μας, με υγεία, αγάπη και ευτυχία! Και όποιες δυσκολίες κι αν προκύπτουν στη ζωή μας, να μη χάνουμε την αισιοδοξία μας! Με θετικό πνεύμα, τα καλύτερα είναι πάντα μπροστά! “Είμαι εδώ από Εσάς για Εσάς! Καλή χρονιά!”


Στην εκδήλωση παρέστησαν ο Βουλευτής Θεσπρωτίας, κ. Βασίλειος Γιόγιακας, η Βουλευτής Β3 Νότιου Τομέα Αθηνών, κα. Άννα Καραμανλή, ο Βουλευτής Λάρισας, κ. Χρήστος Κέλλας, ο Βουλευτής Μαγνησίας και Αναπληρωτής Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος, κ. Χρήστος Μπουκώρος και ο Βουλευτής Β3 Νότιου Τομέα Αθηνών, κ. Διονύσης Χατζηδάκης, ο Γενικός Γραμματέας της Βουλής, κ. Γιώργος Μυλωνάκης.
Την κοπή της πίτας ευλόγησε ο Πρωτοσύγκελος της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς, Αρχιμανδρίτης Νήφων Καπογιάννης, ο οποίος μετέφερε τις ευχές και το χαιρετισμό του Σεβασμιωτάτου, μαζί με κληρικούς της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς.
Την εκδήλωση συντόνισε ο δημοσιογράφος και Διευθυντής του ιδιαιτέρου γραφείου του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Πειραιώς κκ. Σεραφείμ, κ. Δημήτριος Αλφιέρης.