Latest News

Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2019

Ποιος είναι ο σύμβουλος Διοίκησης της ΔΗΡΑΠ (ΕΓΓΡΑΦΟ)


Σύμβουλο Διοίκησης φαίνεται πως απέκτησε η Δημοτική Ραδιοφωνία Πειραια (ΔΗΡΑΠ) που είναι υπεύθυνη για το...
δημοτικό ραδιόφωνο "Κανάλι Ένα" του Πειραιά.

Η αποκάλυψη έγινε από σπόντα στην ανακοίνωση- δελτίο τύπου (;) για την επίσκεψη αντιπροσωπείας της ΔΗΡΑΠ στα γραφεία της ΟΛΠ  ΑΕ. Αυτή, αποτελεί ίσως τη μοναδική είδηση στο συγκεκριμένο δελτίο τύπου, καθώς πρόσληψη συμβούλου Διοίκησης της ΔΗΡΑΠ συμβαίνει για πρώτη φορά  στο ραδιόφωνο του Δήμου Πειραιά, τουλάχιστον την τελευταία 15ετία.
Η σχετική φημολογία είχε ακουστεί εδώ και καιρό στον Πειραιά, αλλά ουδείς μπορούσε να πιστέψει ότι ήταν αλήθεια η πρόσληψη συμβούλου διοίκησης που κυκλοφορούσε  στα γραφεία του κτηρίου της Ευριπίδου.

Η ΔΗΡΑΠ στη Διαύγεια

Από τη σελίδα της ΔΗΡΑΠ στο πρόγραμμα ΔΙΑΥΓΕΙΑ, η μόνη σχετική ανάρτηση αφορά ένα απόσπασμα από τα πρακτικά της 6ης συνεδρίασης στις 8/11/2019 Αριθ. Αποφ. 37/08-11-2019 Θέμα: «Λήψη απόφασης για την υπογραφή σύμβασης με σύμβουλο κατάρτισης επιχειρησιακού προγράμματος και έγκριση δαπάνης και διάθεσης σχετικής πίστωσης », χωρίς ν' αναφέρει όνομα και αμοιβή η απόφαση με υπογραφή του προέδρου του Δ.Σ. της ΔΗΡΑΠ. 




Σε κάθε περίπτωση, πάντως, θα είχε εξαιρετικό ενδιαφέρον για λόγους διαφάνειας να μάθουν οι δημότες, ποιες ήταν οι διαδικασίες επιλογής, πρόσληψης, αλλά και αμοιβής του   "συμβούλου κατάρτισης επιχειρησιακού προγράμματος" ή αν θέλετε, "σύμβουλου Διοίκησης" όπως αναγράφεται  στην ανακοίνωση της ΔΗΡΑΠ με ονοματεπώνυμο...