Latest News

Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2019

ΔΗΡΑΠ: Δίνει 36.000 ευρώ για δικηγόρο, ενώ το Κανάλι Ένα είχε νομικό σύμβουλο! (ΕΓΓΡΑΦΟ)



Αν και το δημοτικό ραδιόφωνο "Κανάλι Ένα" διέθετε νομικό σε μόνιμη βάση, ωστόσο η Διοίκηση της ΔΗΡΑΠ θέλει να πληρώσει ετησίως 36.000 ευρώ σε εξωτερικό δικηγόρο ή...
δικηγορικό γραφείο!

Μπορεί να μην είναι πρώτη φορά που η ΔΗΡΑΠ "επιστρατεύει" νομικό από την αγορά για να καλύψει τις δικαστικές υποχρεώσεις με το "Κανάλι Ένα". Αυτό είχε συμβεί στο παρελθόν με τις αγωγές για αποζημιώσεις απολυόμενων που έχουν τελεσιδικήσει, όπως τουλάχιστον διατείνεται η πρώην διοίκηση του δημοτικού ραδιοώνου Πειραιά.

Ωστόσο η παρούσα σύναψη σύμβασης για νομικό στη ΔΗΡΑΠ προκαλεί ερωτηματικά και απορίες, καθώς δεν φαίνεται να υπάρχουν πλέον τόσες πολλές δικαστικές εκκρεμότητες. Αλλώστε, το δημοτικό ραδιόφωνο απασχολούσε επί σειρά ετών μόνιμα δικηγόρο, ο οποίος μάλιστα, ήταν υποψήφιος για πρόεδρος στο Δικηγορικό Σύλλογο Πειραιώς. Η υποψηφιότητά του  στηρίχθηκε και από το κόμμα ΝΔ και λέγεται πως τώρα πήρε απόσπασησε υπουργείο καθώς διατηρεί σχέσεις με δικηγόρους που βρέθηκαν σε υπουργικές θέσεις της κυβέρνησης...

Η ανάρτηση της ΔΗΡΑΠ στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ

Η σχετική πρόσκληση ενδιαφέροντος για σύναψη σύμβασης παροχής νομικών υπηρεσιών με ένα (1) Δικηγόρο - Νομικό ή Δικηγορική εταιρεία για "παροχή νομικής συνδρομής στη Δημοτική Ραδιοφωνία Πειραιά", έχει αναρτηθεί στη σελίδα της ΔΗΡΑΠ στο Πρόγραμμα ΔΙΑΥΓΕΙΑ.

Όπως σημειώνεται, η σύμβαση θα έχει διάρκεια 12 μήνες με δυνατότητα ανενέωσης και η αμοιβή προϋπολογίζεται σε 36.000 ευρώ, συμπεριλαμβανόμενων όλων των νόμιμων κρατήσεων, πλέον ΦΠΑ. 



Η προσθεσμία για την υποβολή αιτήσεων έληξε στις 29 Νοεμβρίου 2019.

@ Τώρα μένει να δούμε ποιος είναι ο τυχερός...