Latest News

Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2019

Σάρον Στόουν: Επανέλαβε το «σταυροπόδι» 27 χρόνια μετά το Βασικό Ένστικτο (ΒΙΝΤΕΟ)




«Εγκεφαλικά» μοίρασε για ακόμα μια φορά η 61χρονη ηθοποιός η οποία αποδεικνύει οτι η ηλικία δεν παίζει κανέναν απολύτως λόγο. ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Η 61χρονη ηθοποιός Σάρον Στόουν ανέβηκε στη σκηνή των βραβείων «GQ Men of the Year» και μπροστά στον 19χρονο γιο της Ρόαν Μπρόνστεϊν (Roan Bronstein) επανέλαβε το θρυλικό σταυροπόδι από την ταινία «Βασικό Ένστικτο», μια κίνηση που απογείωσε την καριέρα της.
Είκοσι επτά χρόνια μετά, η Σάρον Στόουν παίρνοντας το βραβείο «Γυναίκα της Χρονιάς» στα βραβεία του GQ στο Βερολίνο έδωσε μια «performance», επαναλαμβάνοντας το σταυροπόδι που έχει γράψει ιστορία στο κινηματογραφικό στερέωμα. Αυτή τη φορά όμως η σκηνή είχε ένα διαφορετικό νόημα.
Αναφερόμενη στο πως γυρίστηκε η σκηνή τότε: «Πριν από μερικά χρόνια, όταν γυρίζαμε την ταινία, ο σκηνοθέτης μου είπε:
«Μπορείς να μου δώσεις τα εσώρουχά σου, επειδή δεν πρέπει να τα φοράς στην συγκεκριμένη σκηνή; Εγώ απάντησα: «Ναι, γιατί όχι;» είπε και συνέχισε: «Δεν ήξερα ότι αυτή η στιγμή θα άλλαζε τη ζωή μου».
 Ενθάρρυνε τους παρευρισκόμενους να μιμηθούν μαζί της τη σκηνή με το σταυροπόδι και επεσήμανε ότι κάθε ένας από τους θεατές έχει βρεθεί σε μια στιγμή κομβική - είτε το έχει καταλάβει είτε όχι.
 «Σας ευχαριστώ που με επιλέξατε για Γυναίκα της Χρονιάς, επειδή υπήρξε μια εποχή που το μόνο που ήμουν, ήταν ένα αστείο», πρόσθεσε στην ευχαριστήρια ομιλία της.