Latest News

Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2019

Κοίτα ποιος στηρίζει τις κινητοποιήσεις με τα σκουπίδια - Ζητά άμεση σύγκληση Δημοτικού Συμβουλίου Πειραιά


Την ώρα που τα σκουπίδια "πνίγουν" τον Πειραιά, την άμεση σύγκληση του Δημοτικού Συμβουλίου της πόλης ζητά ο...
επικεφαλής του συνδυασμού "Πειραιάς για Όλους" ζητά ο Νίκος Μπελαβίλας, ο οποίος δηλώνει ότι στηρίζει τις κινητοποιήσεις της ΠΟΕ- ΟΤΑ. 

Αναλυτικά, η  ανακοίνωση του "Πειραιάς για όλους" σημειώνεται: 

"Στηρίζουμε τις κινητοποιήσεις των εργαζομένων και καλούμε την Κυβέρνηση να ανοίξει διάλογο με τα θεσμικά όργανα Κ.Ε.Δ.Ε, Π.Ε.Δ.Α και Π.Ο.Ε – Ο.Τ.Α

Ζητάμε την απόσυρση του άρθρου 179 του «Αναπτυξιακού Νομοσχεδίου» που δίνει τη δυνατότητα με ισχνή πλειοψηφία, το Δημοτικό Συμβούλιο να μπορεί κατά την κρίση του, χωρίς αιτιολογημένη έκθεση, να αποφασίζει για τη σύναψη Δημόσιας Σύμβασης σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν.4412/2016 για την εκτέλεση συγκεκριμένων υπηρεσιών συλλογής και μεταφοράς στερεών αποβλήτων και ανακυκλώσιμων υλικών καθαριότητας κοινοχρήστων χώρων και δημοτικών κτηρίων, συντήρησης χώρων Πρασίνου και Ηλεκτροφωτισμού.

Ζητάμε την άμεση σύγκληση του Δημοτικού Συμβουλίου Πειραιά με αποκλειστικό θέμα την απόσυρση του άρθρου 179, προκειμένου να τοποθετηθούν οι δημοτικές παρατάξεις πάνω σ’ αυτό το θέμα που είναι πολύ σημαντικό για την Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Η δημοτική παράταξη «Πειραιάς για όλους»


@ Προφανώς, προσπαθεί να ψαρέψει ψηφαλάκια από τους εργαζόμενους στην καθαριότητα, αλλά οι δημότες θέλουν να μάθουν πότε θα καθαρίσει η πόλη τους...