Latest News

Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2019

Αυτοί είναι οι επτά νέοι Αντιδημάρχοι του Δήμου Πειραιά - Ποια θέση στη διοίκηση ανέλαβε ο Νίκος Βλαχάκος

Επτά νέοι Αντιδήμαρχοι, μεταξύ των οποίων είναι και ο Νίκος Βλαχάκος, ορίστηκαν σήμερα με απόφαση του Δημάρχου Πειραιά...
Γιάννη Μώραλη.


Ειδικότερα, ορίζονται ως Αντιδήμαρχοι με θητεία από 11/9/2019 έως 01/9/2020, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι:

  • Η κα Αλιγιζάκη Ασπασία Δημοτική Σύμβουλος της πλειοψηφίας Αντιδήμαρχος Παιδείας και δια Βίου Μάθησης με αρμοδιότητες της Δ/νσης Παιδείας και δια Βίου Μάθησης, καθώς και των Τμημάτων Σχολικών Κτηρίων και Συντήρησης & Επισκευής Κτηρίων της Διεύθυνσης Αρχιτεκτονικού και λοιπών Τεχνικών Έργων.

  • Ο κ. Βλαχάκος Νικόλαος, Δημοτικός Σύμβουλος της μειοψηφίας από τον συνδυασμό «Πειραιάς Πόλη Πρότυπο» Αντιδήμαρχος με αρμοδιότητες της Δημοτικής Αστυνομίας.
  • Η κα Γλύκα-Χαρβαλάκου Αθηνά, Δημοτική Σύμβουλος της πλειοψηφίας Αντιδήμαρχος Οικονομικών Υπηρεσιών με αρμοδιότητες της Δ/νσης Οικονομικών Υπηρεσιών.
  • Η κα Ζαρακέλη Ανδριάνα, Δημοτική Σύμβουλος της πλειοψηφίας Αντιδήμαρχος Επικοινωνίας-Προβολής και Μέσων Ενημέρωσης, με αρμοδιότητες της Δ/νσης Επικοινωνίας-Προβολής και Μέσων Ενημέρωσης, καθώς και του Τμήματος Αξιοποίησης Ευρωπαϊκών & Εθνικών Πόρων της Διεύθυνσης Προγραμματισμού και Ανάπτυξης.
  • Ο κ. Καρύδης Δημήτριος,  Δημοτικός  Σύμβουλος της πλειοψηφίας Αντιδήμαρχος Προγραμματισμού και Ανάπτυξης, με αρμοδιότητες της Δ/νσης Προγραμματισμού και Ανάπτυξης, εκτός του Τμήματος Αξιοποίησης Ευρωπαϊκών & Εθνικών Πόρων.
  • Ο κ. Καψοκόλης Γρηγόριος,  Δημοτικός  Σύμβουλος της πλειοψηφίας Αντιδήμαρχος Προσόδων και Εμπορίου με αρμοδιότητες της Δ/νσης Προσόδων και Εμπορίου.
  • Ο κ. Ρέππας Παναγιώτης, Δημοτικός  Σύμβουλος της πλειοψηφίας Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Ανακύκλωσης, με αρμοδιότητες της Δ/νσης Καθαριότητας και Ανακύκλωσης.                   
  • @Κενή παραμένει μια θέση Αντιδημάρχου από τις συνολικά οκτώ στο Δήμο Πειραιά, ενώ εκκρεμεί ο ορισμός των Εντενταλμένων Δημοτικών Συμβούλων, καθώς και οι Πρόεδροι των τριών Δημοτικών Επιχειρήσεων (ΟΠΑΝ, ΚΟΔΕΠ, ΔΗΡΑΠ). 
    Ίδωμεν..