Latest News

Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2019

Περίεργη στάση Βλαχάκου για τη ΔΗΡΑΠ

Μια ασυνήθιστη κίνηση για τον συναινετικό χαρακτήρα που τον διακρίνει έως τώρα στα δρώμενα της πόλης, έκανε ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας "Πειραιάς Πόλη Πρότυπο" Νικόλαος Βλαχάκος στο...

χθεσινό Δημοτικό Συμβούλιο.

Μετά τις προτάσεις του Δημάρχου Γιάννη Μώραλη για τις θέσεις της πλειοψηφίας στο ΔΣ της ΔΗΡΑΠ, είχαν απομείνει μόνο δύο θέσεις για τις όλες παρατάξεις της αντιπολίτευσης.
Ο επικεφαλής του "Πειραιάς Πόλη Πρότυπο" πρότεινε πρόσωπα από την δική του παρατάξη και για τις δύο κενές θέσεις. Η τρίτη κατά σειρά παρατάξη του Ν. Μπελαβίλα ζήτησε οι δύο θέσεις της μειοψηφίας να μοιραστούν από μια οι δύο παρατάξεις, ώστε να έχουν εκπροσώπησει στο Δ.Σ. της ΔΗΡΑΠ.
Όμως ο Νικόλαος Βλαχάκος επέμεινε στην αρχική του θέση και το θέμα μπήκε σε ψηφοφορία ανάμεσα στις παρατάξεις της μειοψηφίας. Όπως ήταν φυσικό, έχοντας περισσότερους δημοτικούς συμβούλους με ψήφους 11 έναντι 7 πήρε και τις δύο θέσεις της μειοψηφίας, αφήνοντας εκτός εκπροσώπηση τον τρίτο συνδυασμού στο Δήμο Πειραιά..
Η κίνηση αυτή του Νίκου Βλαχάκου προκαλεί εντύπωση, καθώς δεν συνάδει με το μέχρι τώρα προφίλ του υπέρμαχου των συναινέσεων, εκτός κι αν αυτό ισχύει μόνο με την παράταξη της πλειοψηφίας του Γ. Μώραλη με την οποία έχει δηλώσει ότι θα συνεργαστεί στη διοίκηση του Δήμου.

@ Με δύο μέλη από τον "Πειραιά Πόλη Πρότυπο" δεν θα αλλάξει τίποτα στη ΔΗΡΑΠ, απλά δεν θα υπάρχει εκπρόσωπος από τις παρατάξεις της αντιπολίτευσης κι αυτό ...χειραψία με τη συναίνεση, δεν το λες, πατριώτη...