Latest News

Δευτέρα 26 Αυγούστου 2019

Δήμος Πειραιά: Εικόνα πλήρης εγκατάλειψης στο λιμάνι - Αυτός τώρα είναι αυτόνομος τουριστικός προορισμός; (FOTO REPORTAZ NET)



Σε αυτόνομο τουριστικό προορισμό για Έλληνες και ξένους επισκέπτες φιλοδοξεί - λέει- να καταστεί ο Δήμος Πειραιά! ΔΕΙΤΕ ΤΟ FOTO REPORTAZ NET

Τέλη Αυγούστου 2019, πλατεία Καραϊσκάκη. Μια από τις βιτρίνες της πόλης στο λιμάνι του Πειραιά. Ρομά κάνουν κάμπινγκ, το γρασίδι έχει ξεραθεί, γράφιτι σε τοίχους και σκουπίδια διάσπαρτα παντού, συνθέτουν την εικόνα εγκατάλειψης και αδιαφορίας των αρμοδίων και μη  της Δημοτικής Αρχής Πειραιά.


 Ολόκληρος ο Πειραιάς θέλει να γίνει αυτόνομος τουριστικός προορισμός για Έλληνες και ξένους επισκέπετες μετά από τις προσπάθειες των τελευταίων πέντε χρόνων και χάρη  στην τουριστική καμπάνια Destination Piraeus, η οποία αποτελεί το βασικό εργαλείο προβολής της πόλης, διατείνονται σε κάθε ευκαιρία από τη Δημοτική Αρχή Πειραιά.

'Οπως διαφημίζει ο Δήμος Πειραιά, οι τουρίστες μπορούν να περιηγηθούν εύκολα στην πόλη και τα αξιοθέατά της με έντυπους καταλόγους, ιστοσελίδα και διαδραστική εφαρμογή για κινητά τηλέφωνα.



@ Μήπως είναι καιρός να γίνει κάτι γι' αυτό το χάλι στην πλατεία Καραϊσκάκη που δεν τιμά κανέναν στην πόλη;