Latest News

Τρίτη 11 Ιουνίου 2019

Εγκαίνια κατόπιν εορτής για την Έκθεση Βιβλίου - Ποια είναι η κατάσταση στο Πασαλιμάνι

Αν και έχει ξεκινήσει εδώ και ημέρες πραγματοποιήθηκε χθες η επίσημη έναρξη της 33ης Έκθεσης Βιβλίου...
στο Πασαλιμάνι.

Η φετινή έκθεση  βιβλίου μπορεί να παρουσιάζει αύξηση κατά 8% στα περίπτερα  και να είναι η μεγαλύτερη  που έγινε στο Πασαλιμάνι. Ωστόσο φαίνεται πως μάλλον ατύχησε και πέρασε σε δεύτερη μοίρα, καθώς διεξάγεται στον απόηχο των δημοτικών εκλογών και στην σκιά της προεκλογικής περιόδου των εθνικών εκλογών. 

Πάντως όσοι έχουν περάσει ήδη μια βόλτα από την έκθεση βιβλίου δεν φαίνεται να έμειναν με τις καλύτερες εντυπώσεις από την κατάσταση που επικρατεί στο Πασαλιμάνι. Μάλιστα, όπως ανέφερε στο Δημοτικό Συμβούλιο Πειραιά ο δημοτικός σύμβουλος Δημήτρης Γκερλές, τα πεζοδρόμια είναι μαυρισμένα και φαίνεται πως δεν έχουν καθαριστεί ποτέ. Ανάλογα αρνητική είναι η εικόνα με τα κηπάρια στο Πασαλιμάνι όπου θα έπρεπε να υπάρχει ιδιαίτερη φροντίδα.
Από την πλευρά του, ο Δήμαρχος Γιάννης Μώραλης υποστήριξε ότι μίλησε με τον πρόεδρο της έκθεσης ο οποίος δεν του ανέφερε κανένα παράπονο για τον χώρο που φιλοξενείται χωρίς φυσικά αυτό να σημαίνει ότι είναι η καλύτερη δυνατή η κατάσταση στο Πασαλιμάνι...

H 33η Έκθεση Βιβλίου  θα διαρκέσει έως την Κυριακή  23 Ιουνίου 2019 και θα λειτουργεί καθημερινά και Σαββατοκύριακα από τις 19:00 μέχρι τις 23:00.