Latest News

Σάββατο 18 Μαΐου 2019

Σταθερή αξία η Πασχαλίνα Καλαγιά για το Δήμο Πειραιά

Σταθερή αξία αποτελεί η Πασχαλίνα Καλαγιά - Καραμαλάκου για το Δήμο Πειραιά...

Η υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Πασχαλίνα Καλαγιά Καραμαλάκου, πρώην Πρόεδρος της ΚΟ.Δ.Ε.Π. και Αντιδήμαρχος, αποτελεί ένα μεγάλο  κεφάλαιο στον χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης του Δήμου Πειραιά.
Πρωτοπόρος, με πολλές καινοτόμες δράσεις  υπήρξε η κα Καλαγιά. Μιλάει  το έργο της στην πόλη του Πειραιά. Έργο με θετικό πρόσημο, έργο αλληλεγγύης και στήριξης στους οικονομικά αδύναμους συμπολίτες μας.
Δημιούργησε :
·        Τράπεζα αγάπης
·        Συσσίτια
·        Πολυιατρεία Κοινωνικό Φαρμακείο
·        Καλοκαιρινό Πρόγραμμα Δημιουργικής Απασχόλησης
·        Ενίσχυση του Προγράμματος Βοήθεια στο σπίτι
·        Ξενώνας συγγενών καρκινοπαθών «Κοινωνική Μέριμνα»
·        Ξενώνας αστέγων «Ανακούφιση»
·        Συμβουλευτική και Ψυχολογική υποστήριξη ατόμου και οικογένειας
·        Διδακτική Αλληλεγγύη
Η Πασχαλίνα Καλαγιά δεν λέει μεγάλα λόγια. Πιστεύει ότι η δημοτική εκπροσώπηση χρειάζεται καθημερινή δουλειά, επιχειρήματα και πραγματικό ενδιαφέρον για τον άνθρωπο.
Για την Πασχαλίνα Καλαγιά- Καραμαλάκου προτεραιότητά της ήταν, είναι και θα είναι, ο Πειραιάς της ανθρωπιάς, της αλληλεγγύης, της φροντίδας, της αγάπης και της προσφοράς στον συνάνθρωπο που έχει ανάγκη. 
Άλλωστε και ο σύζυγός της, Ηλίας Καλαγιάς, καταξιωμένος νευροχειρουργός είχε χειρουργήσει δωρεάν πολλούς ασθενείς που κινδύνευε η ζωή τους. 
Είναι υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος στον  Συνδυασμό «ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΠΟΛΗ ΠΡΟΤΥΠΟ», του Υποψηφίου Δημάρχου ιατρού Νίκου Βλαχάκου, που στηρίζει η Νέα Δημοκρατία.