Latest News

Τετάρτη 8 Μαΐου 2019

Το φάουλ του Πέτρου Κόκκαλη με την Ευτυχία!

Για λογοκρισία στις απαντήσεις του για τους κ.κ. Μητσοτάκη, Μαρινάκη καθώς και για την κ. Μπακογιάννη κάνει λόγο ο Πέτρος Κόκκαλης, ο οποίος παραχώρησε συνέντευξη στην Ευτυχία Πενταράκη στη ...
Νέα Τηλεόραση Κρήτης. 

Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει o υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία και εκπρόσωπος της πολιτικής κίνησης ΚΟΣΜΟΣ σε επιστολή διαμαρτυρίας για τη λογοκρισία των απόψεών του στη συνέντευξη που έδωσε στην εκπομπή «Ρεπορτάζ» της Νέας Τηλεόρασης Κρήτης και τη δημοσιογράφο Ευτυχία Πενταράκη και η οποία μεταδόθηκε την Τρίτη 7 Μαΐου στις 22:30, έστειλε στη διεύθυνση του τηλεοπτικού καναλιού και τη δημοσιοποίησε με Δελτίο Τύπου!

@ Αν και δεν γνωρίζουμε λεπτομέρειες για την συγκεκριμένη περίπτωση "λογοκρισίας", ωστόσο οφείλουμε να πούμε δύο λόγια:
 Για κάτι που δεν πρέπει να έχει παράπονο ο Πέτρος Κόκκαλης είναι η προβολή των δηλώσεων/ συνεντεύξεων/θέσεων που είναι σχεδόν σε καθημερινή βάση από διάφορα ΜΜΕ κρατικά και μη, σε αντίθεση με άλλους υποψηφίους στις Ευρωεκλογές. 
Την Ευτυχία Πενταράκη τυχαίνει να την γνωρίζουμε από παλιά στο ρεπορτάζ και είναι ένα από τα καλύτερα παιδιά της δημοσιογραφίας. 
Με δύο λόγια, Πέτρο, ακόμα κι να έκοψαν στο μοντάζ κάτι, είναι φάουλ να βγαίνει να καταγγείλλεις την Πενταράκη. Μπορείς μόνο να χαμογελάς, γιατί απλά είναι η Ευτυχία, 
ρε γαμώτο...