Latest News

Σάββατο 11 Μαΐου 2019

"Παρατράγουδα" με την πασαρέλα στο Δημοτικό Θέατρο

Από τον Κύρο Παληκάρη

Αν και λέγεται ότι είναι η πιο όμορφη εκδήλωση στο πλαίσιο των «Ημερών Θάλασσας 2019», ωστόσο δεν έλειψαν τα παρατράγουδα στην επίδειξη μόδας που...
διοργάνωσε ο Εμπορικός Σύλλογος Πειραιά,  υπό την αιγίδα του Δήμου Πειραιά στον προαύλιο χώρο του Δημοτικού Θεάτρου της πόλης. 


Με φόντο το ιστορικό κτήριο, τα εμπορικά καταστήματα της πόλης παρουσίασαν, όπως κάθε χρόνο τις τάσεις της μόδας για την Άνοιξη και το Καλοκαίρι του 2019, σε μια προσπάθεια να προβληθεί και να τονωθεί η Πειραϊκή αγορά.

Την εκδήλωση παρουσίασε η Νόνη Δούνια, η οποία είναι πλέον υποψήφια δημοτική σύμβουλος με το συνδυασμό "Πειραιάς Νικητής" του Δημάρχου Γιάννη Μώραλη στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές. Παρά την εμπειρία του πρώην μοντέλο/ παρουσιάστρια, δεν έλειψαν κάποια λάθη στην εκδήλωση με μεγαλύτερο εκείνο ν' αναφέρονται άλλες επιχείρησεις από εκείνες που παρουσίαζαν τα μοντέλα στην πασαρέλα. Κάτι που, όπως μας είπαν αυτόπτοι μάρτυρες, δεν πέρασε απαρατήρητο από τους θεατές ενώ υπήρξαν δικαιολογημένες διαμαρτυρίες από τους επιχειρηματίες.
Δίπλα στην πασαρέλα υπήρχαν μόνο δύο περίπτερα επιχειρήσεων, γεγονός που δεν δικαιολογείται για μια εκδήλωση η οποία δεν διοργανώνεται για πρώτη φορά και θέλει ν' αποτελεί θεσμό για την πόλη.
Παράπονα έκαναν και για τον ήχο που ήταν κακής ποιότητας και με δυσκολία ακούγονταν μακριά  από τις καρέκλες που είχαν τοποθετηθεί στο προαύλιο του Δημοτικού Θεάτρου. 
Από κει και πέρα τα μοντέλα έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους στην πασαρέλα αλλά όπως μας είπαν, αυτό δεν ήταν αρκετό για να μείνει αξέχαστη η βραδιά στους θεατές που πέρασαν μια βόλτα από το Δημοτικό Θέατρο...

@ Αυτά θα πρέπει να τα προσέξουν  την επόμενη φορά οι διοργανωτές γιατί είναι κρίμα να χαλάει μια τόσο όμορφη εκδήλωση...