Latest News

Παρασκευή 8 Μαρτίου 2019

Νίκος Βλαχάκος: "Γεφύρι της Άρτας" και το τραμ

Ένα από τα νυχτερινά δοκιμαστικά δρομολόγια του τραμ παρακολούθησε ο υποψήφιος δήμαρχος Πειραιά...
Νίκος Βλαχάκος.
Ο επικεφαλής του συνδυασμού "Πειραιάς Πόλη Πρότυπο" βρέθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες δίπλα στους εκπροσώπους της εταιρείας του τραμ και μίλησε μαζί τους για το νέο μέσο σταθερής τροχιάς, που πρόκειται -παρά το δυσμενές κλίμα που έχουν δημιουργήσει τα έργα και οι μεγάλες καθυστερήσεις- να δρομολογηθεί στο κέντρο της πόλης.
«Εξέφρασα στους υπεύθυνους της εταιρείας (υπεύθυνο του εργοταξίου και επικεφαλής των μηχανοδηγών) την αγωνία μου ως Πειραιώτης αλλά και την αγωνία χιλιάδων Πειραιωτών, για την επέκταση του τραμ στο κέντρο του Πειραιά και για τα προβλήματα που δημιούργησε και πιθανότατα θα δημιουργήσει στην εύρυθμη λειτουργία της πόλης», επεσήμανε ο Νίκος Βλαχάκος και αναφερόμενος στις καθυστερήσεις της ολοκλήρωσης του έργου πρόσθεσε:
«Περιμέναμε, αν και από την αρχή είμαστε αντίθετοι και με την εγκατάσταση αλλά και με τον σχεδιασμό του, ότι το έργο θα ολοκληρωνόταν μέσα στο 2015. Έχουμε 2019 και ακόμη δεν έχει ολοκληρωθεί. "Γεφύρι της Άρτας" έχει γίνει! Την άθλια κατάσταση που έχει δημιουργηθεί στον Πειραιά τη βιώνουμε όλοι. Κάτοικοι, εργαζόμενοι και  επισκέπτες της πόλης. Ο εμπορικός κόσμος έχει φθάσει στα όριά του. Και δυστυχώς καμία επίσημη ενημέρωση αλλά και καμία πίεση να τελειώσει επί τέλους το έργο, απ' ότι φαίνεται, δεν υπάρχει…


Η δική μας δημοτική αρχή, σε ότι αφορά στο τραμ, και θα πιέσει και θα διεκδικήσει και θα πετύχει προς όφελος μόνο των Πειραιωτών».