Latest News

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2019

Περιζήτητος ο Γιώργος Αγγελόπουλος στα κανάλια

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος που γνωρίσαμε από το Survivor και ήταν και ο νικητής...
του παιχνιδιού, δεν ξεχάστηκε, ίσα ίσα θα μπορούσαμε να πούμε ότι συνεχώς τον παρακολουθούμε στο «γυαλί» της τηλεόρασης.

Η παρουσία του στη σειρά «Τατουάζ» με την σκηνοθετική υπογραφή του Αντρέα Γεωργίου, άφησε στο πέρας του πολλά σχόλια είτε θετικά, είτε αρνητικά. Ο γνωστός σε όλους μας Ντάνος, προκάλεσε αντιδράσεις από τις ερωτικές σκηνές του στην σειρά, οι οποίες έγιναν και viral.
H σειρά δεν θα πάει για τρίτη σεζόν, οπότε οι υπεύθυνοι των καναλιών προσπαθούν με κάθε τρόπο να τον πλησιάσουν και να τον φέρουν στο δικό τους «γήπεδο», γιατί όπως όλοι έχουμε καταλάβει, όπου Ντάνος και χαρά τα νούμερα ψηλά.
Σύμφωνα με πληροφορίες, έχει γίνει ήδη πρόταση για την ένταξη του στην σειρά του ANT1 «Γυναίκα Χωρίς Όνομα» που θα συνεχίσει και την επόμενη σεζόν.
Ωστόσο, υπάρχει και εναλλακτική πρόταση, για πρωταγωνιστικό ρόλο σε νέα σειρά του καναλιού, μιας και ο ΑΝΤ1 την επόμενη σεζόν επιδιώκει να βγάλει ακόμη περισσότερες παραγωγές στον αέρα.
Εκτός όμως, από το κανάλι του Αμαρουσίου, ενδιαφέρον έχουν δείξει και οι υπεύθυνοι του ALPHA για να τον κρατήσουν. Του έχουν κάνει δύο προτάσεις, την παρουσίαση ενός νέου τηλεπαιχνιδιού και τον πρωταγωνιστικό ρόλο σε καινούργια σειρά που θα αντικαταστήσει το «Τατουάζ».
Όλοι καταλαβαίνουμε ότι ο Γιώργος Αγγελόπουλος είναι ένα δυνατό χαρτί που όλοι θα προσπαθήσουν να το παίξουν στο δικό τους «παιχνίδι»...