Latest News

Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2019

Πασίγνωστος γιατρός με γραφείο στο Κολωνάκι εκβίαζε καρκινοπαθή για «φακελάκι»

Οργή και αποστροφή προκαλεί η είδηση ότι πασίγνωστος καθηγητής χειρουργικής σε μεγάλο νοσοκομείο της Αθήνας εκβίαζε καρκινοπαθή για να του πάρει...
«φακελάκι». 
Ο καθηγητής τελικά συνελήφθη, ενώ αναμένεται επίσημη ανακοίνωση της Αστυνομίας. Όπως αναφέρει το newsit.gr, ο γνωστός γιατρός που διατηρεί και γραφείο στο Κολωνάκι φαίνεται ότι εκβίαζε τον άτυχο ασθενή από τον περασμένο Ιούνιο!
Όλα ξεκίνησαν, όπως κατήγγειλε ο ασθενής που είχε την ατυχία να πέσει στα χέρια του γιατρού, το περασμένο καλοκαίρι. Τον Ιούνιο υποβλήθηκε σε επέμβαση στο παχύ έντερο. Ο γιατρός τότε του ζήτησε και πήρε το πρώτο «φακελάκι».
Όμως, η κατάσταση του ασθενούς επιδεινώθηκε και έτσι χρειάστηκε να κάνει και δεύτερη επέμβαση. Όπως είπε στους αστυνομικούς, ο άτυχος άνδρας αναγκάστηκε να δώσει και δεύτερο «φακελάκι» στον γιατρό.
Όταν λίγο καιρό αργότερα πήγε να επισκεφθεί τον γιατρό για τρίτη φορά, του ήρθε… ταμπλάς. Ο γιατρός του συμπεριφέρθηκε άσχημα και του είπε ότι του οφείλει 600 ευρώ από τη δεύτερη επέμβαση.
Την περασμένη Δευτέρα ο άτυχος άνδρας πήγε στο νοσοκομείο όπου υπηρετεί ο γιατρός με ακατάσχετη αιμορραγία. Ο γιατρός και πάλι είχε άσχημη συμπεριφορά, προφανώς λόγω της οφειλής των 600 ευρώ που υποστήριζε ότι είχε ο ασθενής.
Έτσι, ο άτυχος άνδρας αποφάσισε να προχωρήσει σε καταγγελία στην Αστυνομία.
Οι άνδρες της Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων οργάνωσαν την επιχείρηση. Το ποσό προσημειώθηκε και ο ασθενής πήγε να το παραδώσει στον γιατρό την Τετάρτη.
Ο γιατρός ωστόσο ήταν στο χειρουργείο και καθυστέρησε. Έτσι, στήθηκε νέα επιχείρηση χθες το απόγευμα. Μόλις ο χειρουργός πήρε τα χρήματα επενέβησαν οι αστυνομικοί και του πέρασαν χειροπέδες… Όπως καταγγέλλει ο ασθενής, έχει δώσει συνολικά στον γιατρό 2.650 ευρώ.