Latest News

Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2019

Bella Ciao: Αυτές είναι τζάμπα μαγκιές, σύντροφε! (ΒΙΝΤΕΟ)

 "Τζάμπα μαγκιές" φαίνεται πως κάνει ο υποψήφιος Δήμαρχος του ΣΥΡΙΖΑ στο Δήμο Πειραιά Νίκος Μπελαβίλας, ο οποίος από την ημέρα ανακοίνωσης της υποψηφιότητας του "ανακάλυψε' μετά από 4,5 χρόνια την σχέση Μαρινάκη με την ...
απερχόμενη Δημοτική Αρχή Μώραλη. 

Έτσι, συχνά πυκνά εξαπολύει επιθέσεις, προσπαθώντας να εμφανιστεί ως ο αντίπαλος  πόλος εν όψει των επερχόμενων δημοτικών εκλογών, κάτι που δεν είχε κάνει και αποδείχθηκε λάθος επικοινωνιακά ο Θοδωρής Δρίτσας στις δημοτικέςεκλογές του 2014, όταν ο Βαγγέλης Μαρινάκης ήταν υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος.

Τώρα ο υποψήφιος Δήμαρχος του ΣΥΡΙΖΑ φαίνεται πως "ανακάλυψε" χωρίς ν' αναφέρει ονόματα τις "τοπικές ιστοσελίδες, οι οποίες εισπράτουν "δωρεές" εν όψει εκλογών παρέχοντας εξυπηρέτηση". 

Αν και αυτή η αναφορά- πυροτέχνημα ΔΕΝ αφορά στο Reportaz Net, ωστόσο δεν μπορεί να την αφήσει κανείς να περάσει στο ντούκου, καθώς τα γενικά και αόριστα υπονοούμενα προστατεύουν όσους υποτίθεται ότι καταγγέλλει και θίγουν όσα πειραϊκά ΜΜΕ δεν έχουν σχέση.

Την ίδια στγμή που ο ΣΥΡΙΖΑ ζητά εξηγήσεις από τη ΝΔ για τις χορηγίες στη ΝΟΔΕ Α' Πειραιώς, έρχεται η "αποκάλυψη" Μπελαβίλα για τις τοπικές ιστοσελίδες, ενώ επί της ουσίας αναφέρεται σε site περιορισμένης επισκεψιμότητας που διαχειρίζεται εκείνος που διορθώνει το υπό έκδοση βιβλίο του, όπως δήλωσε σε πρόσφατη εκδήλωση, σύμφωνα με βίντεο που στάλθηκε μέσω e-mail στο Reportaz Net.

Δηλαδή, ο υποψήφιος Δήμαρχος του ΣΥΡΙΖΑ αφήνει υπονοούμενα γενικά και αόριστα για τοπικές ιστοσελίδες, με αφορμή επιθέσεις στα "καλύτερα" στελέχη του συνδυασμού του, τα οποία υποτίθεται ότι θέλει ν' υπερασπιστεί δημοσίως, χωρίς να έχει το πολιτικό θάρρος ν' αναφέρει ονομαστικά συγκεκριμένο site με το οποίο ο ίδιος έχει τόσο στενή σχέση που του έδωσε να διορθώσει τα χειρόγραφα για το υπό έκδοση το βιβλίο του!

@ Αυτά είναι τζάμπα μαγκιές, σύντροφε...


Για την ιστορία, η ανάρτηση Μπελαβίλα είναι η εξής: 




Υπάρχουν τοπικές ιστοσελίδες οι οποίες εισπράτουν "δωρεές" εν όψει εκλογών παρέχοντας εξυπηρέτηση. Ταυτόχρονα οι αντίπαλοι μας, όταν συνειδητοποίησαν ότι "δεν τους βγαίνει" άρχισαν τον πόλεμο στα καλύτερα στελέχη του συνδυασμού μας "Πειραιάς για Όλους", τους δημοτικούς συμβούλους μας Μαρία Σταθάκη, Βάνα Μελά και Δημήτρη Γκερλέ. Ειδικά για τη Μαρία και τη σχέση κοινής πορείας και αγώνων που έχουμε, σας προτείνω να μην το δοκιμάσετε. Αντέχει όσο δεν μπορείτε να φανταστείτε. Θα το διασκεδάσουμε.
Στη φωτογραφία η Μαρία Σταθάκη στο "Κρεμλίνο" εκπροσωπώντας όλους μας.

 Bella Ciao...