Latest News

Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου 2018

Ο Μιχαλολιάκος επιμένει να είναι υποψήφιος Δήμαρχος Πειραιά

Από τον Κύρο Παληκάρη
Ο πρώην Δήμαρχος Βασίλης Μιχαλολιάκος φαίνεται να επιμένει να είναι υποψήφιος στο Δήμο Πειραιά παρά την επίσημη ανακοίνωση της...
Νέας Δημοκρατίας ότι στηρίζει την υποψηφιότητα του ιατρού Νικολάου Βλαχάκου.
Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, τις τελευταίες ημέρες οι δημοτικοί σύμβουλοι του συνδυασμού "Μας Ενώνει ο Πειραιάς" κλήθηκαν εκ περιφοράς να υπογράψουν δήλωση στήριξης της υποψηφιότητας Μιχαλολολιάκου για το Δήμο Πειραιά! 
Ο ίδιος έχει προαναγγείλει από την πρόσφατη εορταστική συγκέντρωση για ανταλλαγή ευχών, ότι η  υποψηφιότητά του προγραμματίζεται ν' ανακοινωθεί  επισήμως στις 21 Ιανουαρίου σε εκδήλωση στο ξενοδοχείο «Cavo D' Oro» στην Καστέλα.
Πολιτικοί παράγοντες στον Πειραιά εκτιμούν ότι η επιμονή Μιχαλολολιάκου  να κατέβει υποψήφιος χωρίζει στα δύο ή για την ακρίβεια στα τρία τους γαλάζιους ψηφοφόρους κάτω στο λιμάνι, καθώς ένα κομμάτι στελεχών της ΝΔ στηρίζει τον συνδυασμό "Πειραιάς Νικητής", έχοντας μετατραπεί σε "ουρά" των πρώην ΠΑΣΟΚων του υποψήφιου του ΚΙΝΑΛ, Γιάννη Μώραλη. 
@Σε κάθε περίπτωση, πάντως, φαίνεται πως οι επερχόμενες εκλογές για το Δήμο Πειραιά θα έχουν εξαιρετικό πολιτικό ενδιαφέρον, ιδίως για το χώρο της κεντροδεξιάς και όχι μόνο...