Latest News

Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2018

Γνωστοί -άγνωστοι βανδάλισαν το σπίτι του Δημάρχου!

Με κόκκινο σπρέι έβαψαν την πόρτα του διαμερίσματος του Δημάρχου, ενώ στην συνέχεια έγραψαν στον τοίχο της οικοδομής την...
λέξη “προδότη”.

Κατά την διάρκεια της νύχτας άγνωστοι βανδάλισαν το σπίτι του Δημάρχου της Θεσσαλονίκης  Γιάννη Μπουτάρη.«Θεωρώ πως ήταν ένα οργανωμένο σχέδιο γιατί οι δράστες ήξεραν τη διεύθυνση και την ακριβή κατοικία μου, αφού στα θυροτηλέφωνα της οικοδομής και στην πόρτα του διαμερίσματος δεν υπάρχει πουθενά γραμμένο το όνομά μου. Αναστατώθηκε η οικογένειά μου και κυρίως τα παιδιά της γυναίκας μου, ηλικίας 7-14 ετών, που ήταν τα πρώτα που το είδαν φεύγοντας για το σχολείο», δήλωσε στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ο κ. Μπουτάρης. 

«Λυπάμαι για την απαράδεκτη συμπεριφορά κάποιων θερμοκέφαλων. Τακτικά δέχομαι υβριστικά και απειλητικά τηλεφωνήματα. Δεν πτοήθηκα ούτε στον ξυλοδαρμό, δεν θα πτοηθώ ούτε και τώρα», πρόσθεσε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης.
Ο Δήμαρχος ενημέρωσε άμεσα την υποδιεύθυνση Κρατικής Ασφάλειας Θεσσαλονίκης που πήγε στο χώρο για έρευνα. Οι αστυνομικοί ξεκίνησαν να συγκεντρώνουν καταθέσεις και κάθε άλλο υλικό που θα τους βοηθήσει να φτάσουν στα ίχνη των δραστών. 
Η έρευνα σε αυτή τη φάση αφορά το αδίκημα της διακεκριμένης φθοράς. Έχει ενημερωθεί επίσης και ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης.