Latest News

Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2018

Προεκλογικό κάλεσμα εντός έδρας και κατόπιν εορτής

Από τον Κύρο Παληκάρη

Μετά από τέσσερα χρόνια απουσίας από τις γειτονιές του Πειραιά ξεκινά τις προεκλογικές του συγκεντρώσεις ο απερχόμενος Δήμαρχος Γιάννης Μώραλης από την...
αίθουσα εκδηλώσεων Red1925  (πρώην V΄AMMOS) του γηπέδου «Γ. Καραϊσκάκης» στο

Νέο Φάληρο.



Για λόγους ασφάλειας, προφανώς, αυτή η πρώτη "ανοιχτή εκδήλωση - συζήτηση" δεν γίνεται σε κτίριο του Δήμου Πειραιά, αλλά σ' ένα κλειστό κι ελεγχόμενο χώρο που αποτελεί τη φυσική "έδρα" του υποψήφιου Δημάρχου και "προσωρινού" προέδρου της ΠΑΕ "Ολυμπιακός".

Εκεί, οι κάτοικοι της Γ' Δημοτικής Κοινότητας θα έχουν μάλλον την ευκαιρία ν' απολαύσουν εδέσματα, αλλά και να διασκεδάσουν, ακούγοντας τις τελευταίες προεκλογικές υποσχέσεις για όσα έγιναν ή ΔΕΝ έγιναν, κατά την διάρκεια της παρούσας θητείας της Δημοτικής Αρχής Πειραιά. 

Σε κάθε περίπτωση, πάντως η εκδήλωση δεν έχει καμία άλλη σημασία πέρα από την προεκλογική προβολή της υποψηφιότητας Μώραλη, καθώς πραγματοποιείται καθυστερημένα και "κατόπιν εορτής, μιας κι έχουν ψηφιστεί ήδη τόσο το Τεχνικό Πρόγραμμα, όσο και ο Προϋπολογισμό του Δήμου Πειραιά για το 2019.
Έτσι, όσοι δημότες μπουν στον κόπο να πάνε θα πρέπει να γνωρίζουν πως επί της ουσίας δεν έχει  κανένα νόημα να καταθέσουν προτάσεις για την βελτίωση της καθημερινότητας στην περιοχή τους...