Latest News

Σάββατο 6 Οκτωβρίου 2018

Χαμογελάστε! Είστε στη "Candid Camera" της ΔΗΡΑΠ (ΕΙΚΟΝΑ)


Από τον Κύρο Παληκάρη

Φάρσα τύπου Candid Camera θυμίζει να πιστεύει ο Δήμαρχος Γιάννης Μώραλης πως δεν χρησιμοποιείται το "Κανάλι Ένα" για την επικοινωνιακή προβολή της Δημοτικής Αρχής...
του Πειραιά!

"Εμείς δεν χρησιμοποιούμε το "Κανάλι Ένα" για την προβολή της Δημοτικής Αρχής. Στα τέσσερα χρόνια είναι ζήτημα να έχω δώσει τέσσερις συνεντεύξεις, εκ των οποίων τρεις είναι τηλεφωνικές στο Δημοτικό Ραδιόφωνο..." υποστήριξε με έμφαση ο Δήμαρχος Γιάννης Μώραλης, μιλώντας στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της πόλης.

Ο  Γιάννης Μώραλης μπορεί να μην προτιμά να βγαίνει στο δημοτικό ραδιόφωνο της πόλης, αλλά η Διοίκηση της ΔΗΡΑΠ έχει διαθέσει αποκλειστικά έναν κάμεραμαν για την καθημερινή κάλυψη και την  επικοινωνιακή προβολή του Δημάρχου Πειραιά.

Προφανώς ο Δήμαρχος δεν έχει πάρει χαμπάρι τον κάμεραμαν συνεργάτης της ΔΗΡΑΠ, ο οποίος εδώ και τέσσερα χρόνια τον ακολουθεί σ' όλες τις εκδηλώσεις του Δήμου Πειραιά και καταγράφει τις δηλώσεις του,  προκειμένου να τις προβάλλουν μέσα από το "Κανάλι Ένα".
Γιατί διαφορετικά δεν μπορεί να υποστηρίζει ότι η Δημοτική Αρχή δεν χρησιμοποιεί το Δημοτικό Ραδιόφωνο, το οποίο χρηματοδοτεί κάθε χρόνο με περίπου 1.500.000 ευρώ ...

@Χαμογελάστε είστε στη Candid Camera της ΔΗΡΑΠ του Δήμου Πειραιά!

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ 

Επική γκάφα στο "Κανάλι Ένα" - REPORTAZ NET