Latest News

Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2018

Δήμος Πειραιά: Δύο προτάσεις για υποψήφιους με ονοματεπώνυμο (ΕΙΚΟΝΕΣ)


Δύο προτάσεις με ονοματεπώνυμο μαθαίνουμε πως έχουν φθάσει στα γραφεία της ΝΔ για υποψήφιους στο ...
Δήμο Πειραιά.

Ειδικότερα, σύμφωνα με έγκυρες, αξιόπιστες και υψηλόβαθμες πηγές του κέντρου αποφάσεων για τις επιλογές υποψηφίων Δημάρχων της Νέας Δημοκρατίας εξετάζονται δύο σοβαρές εισηγήσεις προς τον Πρόεδρο του κόμματος Κυριάκο Μητσοτάκη.

Πρόκειται για το όνομα του Οικονομολόγου Παναγιώτη (Τάκη) Γεννηματά, μια προσωπικότητα διεθνούς κύρους με Μανιάτικη - Πειραιώτικη καταβολή, ευρείας αποδοχής, που κατά τη διάρκεια της 6ετία 2000-2006 ως Αντιπρόεδρος της  Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων (ΕΤΕΠ) επιτέλεσε μέγα έργο με τη χρηματοδότηση και αναβάθμιση του ΟΛΠ.
 Ο πατέρας του διετέλεσε ο μακροβιότερος Πρόεδρος του ΟΛΠ, ανάμνηση σεβασμού και εκτίμησης χιλιάδων εργαζομένων οικογενειών στον ΟΛΠ, στην οικογενειακή συνέχεια.


Το άλλο όνομα που έχει προταθεί είναι του προέδρου του ΕΒΕΠ και της ΕΣΕΕ Βασίλη Κορκίδη, ναυπηγού, με μεταπτυχιακές σπουδές στο Ναυτικό δίκαιο και στο Διεθνές Εμπόριο και τις μεταφορές 
Άριστος γνώστης του εμπορίου, της επιχειρηματικότητος και των μεταφορών, μαχητικός και αξιόλογος εκπρόσωπος των εμπόρων και μικρομεσαίων, με κυριαρχική απήχηση στον Επιμελητηριακό «συνδικαλισμό» (εκλέγεται 3 συνεχείς θητείες στον ΕΒΕΠ όπως αντίστοιχα και στην Εθνική Συνομοσπονδία Ελληνικού Εμπορίου ΕΣΕΕ).

Τα δύο αυτά πρόσωπα προτάθηκαν στην ηγεσία της ΝΔ, χωρίς όμως να έχουν γίνει γνωστές-προς το παρόν- οι δικές τους προθέσεις για την τυχόν αποδοχή της πρότασης για το Δήμο Πειραιά.

Διαβάστε αποκαλυπτικό πειραϊκό ρεπορτάζ από την στήλη " Στο Λιμάνι" στην εφημερίδα Παρασκήνιο που κυκλοφορεί σήμερα Σάββατο 8/9

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μια υποψηφιότητα στον Πειραιά για Πασόκους και όχι μόνο... (ΕΙΚΟΝΑ) - REPORTAZ NET