Latest News

Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου 2018

«Ποτέ δεν ήμασταν ζευγάρι με τη Μαρί Κωνσταντάτου»! (ΕΙΚΟΝΑ)

Τον γνωρίσαμε μέσα από την επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1 «Λάμψη» όπου υποδυόταν τον ...
Τίμο Δράκο.


Ο λόγος για τον Ανδρέα Ανδρεόπουλο ο οποίος σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε στη Ρενέ Σαραντινού μιλά για όλους και για όλα, ενώ αναφέρεται και στις φήμες εκείνης της εποχής που τον ήθελαν σε σχέση με τη Μαρί Κωνσταντάτου. Μια σχέση που σύμφωνα με τον ίδιο δεν υπήρξε ποτέ.


Παλαιότερα υπήρχαν δημοσιεύματα που σας ήθελαν ζευγάρι με τη Μαρί Κωνσταντάτου.
Ποτέ δεν είχαμε σχέση προσωπική με τη Μαρί, ήμασταν συνεργάτες και φίλοι, Ποτέ δεν ήμασταν ζευγάρι. Είχαμε παίξει μαζί σ’ ένα σίριαλ και είχαμε κάνει κι ένα διαφημιστικό μαζί, αλλά τίποτα παραπάνω. Φρόντισα επισταμένως, όποια σχέση και αν είχα, από τη δουλειά ή εκτός, να μείνει σπίτι μου, δεν βγήκε σχεδόν τίποτα προς τα έξω. Αυτό ήταν κάτι το οποίο ήθελα να υπερασπιστώ και το κατάφερα. Πάνω σ΄αυτά τα ζήτήματα ήμουν πάρα πολύ ευαίσθητος κι εξακολουθώ να είμαι. Τι να κάνω; Γάμους και παιδιά, να βγαίνω στις τηλεόρασεις και να λέω: «Παιδιά, εδώ είμαι;».
Που σημαίνει ότι δεν έχετε παντρευτεί και δεν έχετε κάνει παιδιά;
Ακριβώς, αυτό από προσωπική μου επιλογή και όχι για να μην τα χρησιμοποιήσω στη δημόσια εικόνα μου. Είχα ευκαιρίες, αλλά διάφορα περιστατικά και καταστάσεις με οδήγησαν να παραμένω ελεύθερος και ωραίος.