Latest News

Δευτέρα 16 Ιουλίου 2018

Master Plan Ο.Λ.Π. Α.Ε. : Συγκέντρωση στο Δημαρχείο - Πειραιώτες ξεσηκώνονται για τα σχέδια της COSCO

"Επί ποδός" βρίσκονται ενεργοί πολίτες της Πειραϊκής και απευθύνουν ανοικτό κάλεσμα στους Πειραιώτες και τις Πειραιώτισες να συγκεντρωθούν...
την Τετάρτη από τις 4.00 το απόγευμα στο Δημαρχείο Πειραιά, ζητώντας από τον Δήμαρχο Γιάννη Μώραλη και τους Δημοτικούς Συμβούλους να πάρουν ξεκάθαρη θέση για τα σχέδια της ΟΛΠ ΑΕ (Cosco) σχετικά με την επέκταση του λιμανιού της κρουαζιέρας.

Εξαιρετικό ενδιαφέρον από κάθε πλευρά και άποψη αναμένεται να έχει η στάση του Δημάρχου Πειραιά, ο οποίος αρχικώς είχε απαξιώσει όσους αντιδρούσαν στα σχέδια της Cosco, αλλά στη συνέχεια βλέποντας τη δυναμική με τις περισσότερες από 5.000 υπογραφές πολιτών δέχτηκε και συναντήθηκε με αντιπροσωπεία τους, ενώ τους έκλεισε ραντεβού με τον υπουργό Εμπορικής Ναυτιλίας Παναγιώτη Κουρουμπλή.

Το Δημοτικό Συμβούλιο Πειραιά καλείται τώρα να πάρει απόφαση για το Master Plan Ο.Λ.Π. Α.Ε.όπως άλλοι Δήμοι της περιοχής και τα βλέμματα είναι στραμμένα στην εισήγηση του Δημάρχου Γιάννη Μώραλη, ο οποίος είναι και διορισμένο μέλος του Δ.Σ. της ΟΛΠ Α.Ε. με αμοιβή μεγαλύτερη από τις ετήσιες αποδοχές του ως Δήμαρχος Πειραιά...

ΔΕΙΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ

Ιδού η αμοιβή του Δημάρχου Πειραιά από ΟΛΠ - Cosco (EIKONA) - REPORTAZ NET 





Η σχετική ανακοίνωση των ενεργών πολιτών είναι η εξής: 
ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΤΙΣ 4 ΜΜ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ!
ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΚΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΤΤΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΟΥ ΛΙΜΑΝΙΟΥ ΣΤΗΝ ΠΕΙΡΑΪΚΗ! 
ΟΛΟΙ ΘΑ ΚΡΙΘΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥΣ ΑΠΌ ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ!
ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΠΕΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΜΗΝΕΣ!
Την επόμενη Τετάρτη 18-7-2018 και ώρα 16:30 στο Δημαρχείο (Πλατεία Κοραή) θα γίνει το 21ο Δημοτικό Συμβούλιο Πειραιά στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

ΘΕΜΑ 1ο: «Λήψη απόφασης επί του “Αναπτυξιακού Προγράμματος και της Μελέτης Διαχείρισης Λιμένων Διεθνούς Ενδιαφέροντος” Master Plan Ο.Λ.Π. Α.Ε., σύμφωνα με τη σύμβαση παραχώρησης που κυρώθηκε με το Ν. 4404/2016».


@ Για να δούμε...