Latest News

Δευτέρα 23 Ιουλίου 2018

Πασαρέλα ονομάτων για υποψήφιους στον Πειραιά


Από τον Κύρο Παληκάρη

Σχεδόν δέκα μήνες απέχουμε από την επόμενη εκλογική αναμέτρηση για τον Δήμο Πειραιά, ωστόσο έχουν αρχίσει οι συζητήσεις για τους πιθανούς και απίθανους υποψήφιους Δημάρχους...

της πόλης.

Στα πηγαδάκια της Πλατείας Κοραή μπορεί κανείς ν' ακούσει ονόματα υποψήφιων Δημάρχων.
Μέσα σε λίγα λεπτά μπορεί κανείς να πληροφορηθεί ποιον θα κατεβάσει υποψήφιο σχεδόν κάθε δημοτικός συνδυασμός στο Δήμο Πειραιά.

Από τη γαλάζια  παράταξη "Μας Ενώνει ο Πειραιάς" εάν θα κατέβει ξανά ο Βασίλης Μιχαλολιάκος, αλλά και ποιον μπορεί να υποδείξει στην περίπτωση που αποσυρθεί από τη διεκδίκηση του Δήμου.

Επίσης λέγεται ότι έχουν αρχίσει επαφές από παραδοσιακά δεξιά και κεντροδεξιά στελέχη στο λιμάνι για δυνατό σχήμα με επικεφαλής ευρύτερης αποδοχής για τις εκλογές στο Δήμο Πειραιά.

Μαθαίνουμε ακόμα και ποιον συζητούν να κατεβάσουν από τη Χρυσή Αυγή υποψήφιο Δήμαρχο στον Πειραιά. Λέγεται για ένα νέο πρόσωπο- έκπληξη που προέρχεται από τον Ολυμπιακό με ό, τι μπορεί να σημαίνει αυτό.

Νέο συνδυασμό ετοιμάζονται να κατεβάσουν και πρώην ΠΑΣΟΚοι που λέγεται πως έχουν αρχίσει να κάνουν τηλέφωνα αναζητώντας τυχόν ενδιαφερόμενους για να συμμετάσχουν στο εγχείρημα.

Μόνο για "το Λιμάνι της Αγωνίας" δεν μπορέσαμε να βγάλουμε άκρη, αφενός γιατί οι σύντροφοι φαίνεται πως δεν έχουν αποφασίσει από το τόσο νωρίς για υποψήφιο Δήμαρχο, αφετέρου έχουμε μπερδευτεί από τις θολές διαρροές της Δημοτικής Αρχής Μώραλη που ρίχνει ονόματα υποψηφίων και μετά τους αποσύρει, υποστηρίζοντας γιατί δεν μπορούν να είναι διάδοχοι του Θοδωρή Δρίτσα στην ηγεσία της δημοτικής παράταξης του ΣΥΡΙΖΑ στον Πειραιά...

@ Το σίγουρο είναι ότι αυτή η προεκλογική περίοδο θα έχει την πλάκα της, αλλά το πολύ γέλιο θα πέσει στην επόμενη δημαρχιακή θητεία που αναμένεται να είναι η πιο διασκεδαστική στην ιστορία του Δήμου Πειραιά.
Μιλάμε για πολλά γέλια...